Nejlevnější Kingdom Come najdete v červencovém Humble Monthly
zdroj: tisková zpráva

Nejlevnější Kingdom Come najdete v červencovém Humble Monthly

10. 7. 2019 12:20 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Kingdom Come: Deliverance je s posledním DLC A Woman‘s Lot konečně komplet, takže už nemáte žádný důvod si ho nepořídit. A to ani pokud je vaším protiargumentem cena – za základní hru teď v rámci Humble Monthly zaplatíte jen 12 dolarů a ještě k tomu dostanete Surviving Mars. A nějaké další hry, které Humble odhalí na konci měsíce.

12 dolarů, to jsou necelé tři stovky českých korun, a jelikož v tomhle měsíčním předplatném dostáváte klíče na Steam, stačí si zaplatit ty červencové a zůstanou vám už napořád. Kingdom Come už se párkrát objevilo v nějakých menších slevách, jmenovitě naposledy v té velké letní na Steamu, takhle levné ale zatím ještě nebylo. I když, pokud si budete chtít pořídit i všechna k němu příslušící DLC, budete si muset trochu připlatit.

zdroj: Archiv

Rozmýšlet si to můžete do 2. srpna, kdy Humble přispěchá zase s jinou nabídkou a taky zbývajícími červencovými hrami. Tou druhou prozatím známou je Surviving Mars, skvělá loňská sci-fi strategie o kolonizaci rudé planety. Podobně jako Kingdom Come má množství poměrně dost drahých dodatků, ale stejně tak je výborná už v základu i bez nich.

Pokud vás tedy tuzemské RPG i cizozemská strategie lákají a zatím je z nějakého důvodu nemáte, určitě po nich chňapnete, protože levněji je asi ještě nějaký čas neseženete. Případně si můžete předplatit Humble Monthly na delší období, při ročním předplatném srazíte cenu za měsíc z 12 na 11 dolarů. A to se vyplatí! Tedy ne, pokud chcete jen ty aktuální hry.

Nejnovější články