Největším nepřítelem hodného robota Jettomera nejsou ani tak mimozemšťané, jako spíš jeho vlastní rovnováha
zdroj: tisková zpráva

Největším nepřítelem hodného robota Jettomera nejsou ani tak mimozemšťané, jako spíš jeho vlastní rovnováha

2. 8. 2017 9:20 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Jestli lidstvo někdy postihne strašlivá katastrofa a jeho přežití bude spočívat v rukou jediného hrdiny, nezbývá než doufat, že onen rek bude trošku stabilnější než gigantický robot Jettomero. Ten se v chystané adventuře Jettomero: Hero of the Universe sice dokáže efektivně vypořádat s útočícími mimozemšťany, ale jeho nepříliš vyvinuté motorické schopnosti způsobí, že u toho dost často rozšlape pár mrakodrapů a zahubí tisíce lidí. No, aspoň že se pak vždycky omluví a je mu to evidentně upřímně líto.

Ve studiu Ghost Time Games díky práci vývojáře Gabriela Koeniga vzniklo něco graficky a hudebně mimořádného. Jettomerův vesmír je nádherně komiksový, plný nečekaných barevných odstínů, a sám robot je i díky své destruktivní neohrabanosti nadmíru roztomilý. A pokud lze vznášet obecné soudy na základě krátkého traileru, na soundtrack také jen tak nezapomenete. Dokonce si jeho část můžete už teď poslechnout na Bandcampu.

zdroj: Archiv

Hra prozatím nemá stanovené oficiální datum vydání kromě vágního roku 2017, ale zato víme, že vyjde na Xbox One, PC a Mac. Autor se zatím zdráhá sdělit detailnější informace o tom, jak přesně budeme vesmír zachraňovat, ale ve videu každopádně poletuje hodně raket, kulek a dalších projektilů, z nichž některé bude Jettomero umět dokonce i odrazit. Užitečná schopnost, jen při jejím použití nesmíte zakopnout a rozmašírovat celé předměstí.

Nejnovější články