Největším tahákem bojovky Injustice 2 bude vylepšování superhrdinů
zdroj: tisková zpráva

Největším tahákem bojovky Injustice 2 bude vylepšování superhrdinů

8. 6. 2016 17:15 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Nechtěné odhalení bojovky Injustice 2 přinutilo Warner Bros. připravovaný titul od studia etherRealm oficiálně představit s předstihem a nastínit tak fanouškům bojovek a komiksových superhrdinů, co je v roce 2017 čeká. Zjednodušeně řečeno bude hra v porovnání s prvním dílem Gods Among Us větší po všech stránkách – více hrdinů, více herní prvků, více módů, pohybů a snad i pozitivních herních zážitků.

Injustice 2 vyjde pro PS4 a Xbox One příští rok, stejně jako v případě prvního dílu lze ale počítat s pozdějším vydáním nějaké ultimátní verze i pro PC a zbylé platformy. Vždyť Gods Among Us vyšla i ve verzích pro mobilní platformy – aktuálně si v nich mohou hráči v Challenge módech odemknout Injustice 2 verze Supermana a Aquamana.

Injustice 2 nabídne superhrdiny i superzáporáky z DC rodiny a jednou z nejzásadnějších novinek by měla být možnost postavy absolvování soubojů v různých módech levelovat. Podle tiskové zprávy si hráči sami určí, jak budou jejich hrdinové vypadat a bojovat, což podtrhuje i neustálá změna outfitu superhrdinů v traileru. Ve hře by to mohlo mít podobu postupného odemykání pohybů, ultimátek apod.

zdroj: Archiv

Konkrétní informace o dostupných herních módech nebo fungování systému vylepšování hrdinů si nechávají tvůrci pro sebe, prozradili alespoň přítomnost nových postav včetně Atrocituse nebo Gorilla Grodda, kteří si s navrátilci v podobě Batmana, Supermana, Supergirl nebo Aquamana zabojují v Gotham City, Atlantis i v Metropolis.

Další informace o hře možná Warner Bros. vypustí během E3 2016, kde chtěla firma hru evidentně představit. Dozvíte se je i ze stránek Games.cz, popřípadě z oficiální homepage hry.

Nejnovější články