Německý Tiger je hlavním aktérem páté singleplayer kampaně pro konzolové verze World of Tanks
zdroj: tisková zpráva

Německý Tiger je hlavním aktérem páté singleplayer kampaně pro konzolové verze World of Tanks

7. 12. 2017 17:26 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

V srpnu letošního roku se všichni aktivní tankisté dočkali singleplayerové kampaně ve World of Tanks. Tedy, ne úplně všichni, protože o singlu pro PC zatím tvůrci mlčí. Nicméně, všichni konzolisté si již mohli odjezdit čtyři kampaně z alternativní historie, ke kterým se právě teď připojuje pátá s kolosem Tiger v čele.

Před čtyřmi měsíci se představily první dvě kampaně – Bratři ve zbrani vám svěřili M4 Sherman na východní frontě, zatímco Flashpoint Berlin vás v roli Britů vrhl do poválečného Německa. V září doputovala třetí kampaň s názvem Operace Sealion, kde jste opět v roli Britů odráželi německou invazi do Británie, a v říjnu jste zabránili jaderné válce na Kubě v kampani Kennedyho válka.

Pátá, volně stažitelná, příběhová kampaň se konečně točí kolem legendárního Tigera, jehož jméno nahánělo strach snad i jeho strůjcům. Kampaň Runaway Tiger vás vezme do tropických veder Egypta, konkrétněji do okolí města El Alamein.

zdroj: Vlastní

Zde s v roli francouzské odbojářky Marianne Durieux (čtěte Dyryjé) pokusíte o nemožný úkol před blížící se slavnou bitvou. Vaším cílem je infiltrovat se do zdejší německé montovny tanků a ukrást tam tajnou zbraň – Tiger.

Součástí mise je samozřejmě i bezpečné dopravení tanku do základny spojenců, jenže jak si asi umíte představit, tichá infiltrace není zrovna hlavní předností dieselových bestií. V patách vám tak nebude jen oblak písečného prachu, ale i flotila dalších Tigerů, toužící po vaší explozi.

Příběhová kampaň Runaway Tiger je, stejně jako ty předchozí, dostupná zdarma pro verze hry: Xbox 360, Xbox One, PS3, PS4 a ve 4K i pro PS4 Pro a Xbox One X.

Nejnovější články