Netflix ukázal první záběry Henryho Cavilla v kostýmu Geralta
zdroj: tisková zpráva

Netflix ukázal první záběry Henryho Cavilla v kostýmu Geralta

31. 10. 2018 16:21 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Tak to netrvalo dlouho. Fanoušci můžou vypnout Photoshop, protože už víme, jak bude vypadat Henry Cavill v roli zaklínače Geralta. V krátkém teaseru na Twitteru stanice Netflix se nám ukázal v celé kráse i s vpravdě gigantickou parukou, ovšem bez vousů. Tak co, vidíte v něm pořád Supermana?

Ještě než vám teaser pustím, rád bych vypíchl několik detailů, například střídmé černé brnění, které vůbec nepřipomíná těžkou zbroj ze třetího herního Zaklínače. Za to jsem osobně opravdu rád, protože si Geralta představuju spíš jako hbitého vlka než mohutného cinkajícího medvěda. No a další „detail“ se zjeví na konci videa. Je jím rok vydání – a všechny vás určitě potěší číslo 2019.

I po zhlédnutí namaskovaného Cavilla mi přijde trochu divné, že se tam před kamerou promenáduje Muž z oceli, ale doufám, že si co nejdřív zvyknu. Nic jiného mi ostatně nezbyde a beztak mám podezření, že bych reagoval podobně, ať už by Netflix obsadil kohokoli se známým obličejem.

Tak, a teď už jen počkat na další teasery, které nám snad co nejdřív prozradí, jak bude vypadat Ciri, Yennefer a další důležité postavy zaklínačského univerza. Hlavně se všichni modlete, ať vyberou charismatického Marigolda. Jak dokázala polská seriálová adaptace, je to důležitější role, než se může zdát.

Nejnovější články