New Game Plus přidává do Dishonored 2 možnost kombinovat schopnosti Corva a Emily
zdroj: tisková zpráva

New Game Plus přidává do Dishonored 2 možnost kombinovat schopnosti Corva a Emily

19. 12. 2016 17:58 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Hraní příběhové kampaně patří jen z části k zábavě, kterou skýtá, podobně jako první díl, Dishonored 2. Další, zdánlivě nekonečný potenciál tkví v kombinování schopností a vymýšlení co nejsložitějších, nejvtipnějších nebo nejpodivnějších způsobů, jak zlikvidovat svůj cíl. Potenciál pro všechny experimentátory a nebo prostě ty, kteří se chtějí cítit jako polobozi skýtá nový update, který přináší mód New Game Plus. Ten se odemkne po dohrání kampaně za jednu postavu a umožní vám kombinovat schopnosti Corva i Emily.

S New Game Plus začnete novou hru od začátku a k dispozici máte úplně všechny schopnosti hrdinů plus všechny Bonecharm traity a runy, které jste během předchozích her nasbírali a můžete si je přeskupit jak je vám libo. Prostě se můžete utrhnout ze řetězu a vytvářet šílená komba a nebo prostě zkoušet, jak moc k sobě sednou občas značně odlišné schopnosti Corva a Emily.

Harvey Smith, který vývoji šéfoval vysvětluje, proč se rozhodli s tímto updatem přijít. „Tuhle funkci žádali sami hráči. Takže, pokud jste někdy chtěli hrát za nesmírně silné postavy, teď máte tu možnost. Pokud jste chtěli hrát s Emily Kaldwin a mít k dispozici Possession nebo Devouring Swarm, či za Corva se schopností Domino, teď můžete. Při testování jsme si to v Arcane Studios opravdu užili a doufáme, že vás to bude podobně bavit.“

Rozhodně pak nejde o konec vývoje obsahu pro Dishonored 2. V lednu vyjde druhý update, v jehož rámci se představí dvě nové funkce – výběr mise a nastavení různých prvků obtížnosti. Je jasné, že tak tvůrci cílí na komunitu, která ráda experimentuje a hráče, kteří budou chtít zkoušet jen konkrétní pasáže za ztížených a nebo prostě specifických podmínek. Hra si v naší recenzi od Lukáše vysloužila skvělou devítku a níže se můžete podívat i na náš GamesPlay.

zdroj: vlastní video redakce

Nejnovější články