Nezapomenutelná relaxační hra Flower vyšla na PC
zdroj: tisková zpráva

Nezapomenutelná relaxační hra Flower vyšla na PC

15. 2. 2019 12:32 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Flower se bezpečně řadí do desítky mých nejoblíbenějších her všech dob. Stát se větrem, unášet na svých neviditelných křídlech květinový kaleidoskop, nechat se kolébat relaxační hudbou... Žádná výzva, jenom jiný, nepochopitelně zelený a svěží svět. Louky, jaké na naší planetě neexistují, i když bych si moc přál, aby existovaly. Tohle všechno se z PlayStationu konečně přesouvá i na PC.

Hra původně vyšla na PlayStation 3, kde jsem ji také poprvé hrál. Následně se objevila i na čtyřce. A teď svou pouť završuje na Steamu, GOG a Epic Store za něco pod 6 eur. Velmi férová cena za to, že se naučíte létat.

zdroj: Archiv

Když je potřeba se uklidnit nebo zasnít, Flower je nepřekonatelná pomůcka. Ale co další hra od studia thatgamecompany, všeobecně uznávaný mistrovský kousek Journey? Ještě pořád nevíme, kdy na PC vyjde, ale až se tak stane, bude to na Epic Game Store.

Zatím si tedy musíme vystačit s Flower, a není to málo. Foukněte do své první květiny, hlaďte stébla trávy, kličkujte liduprázdným městem a bluďte nesmyslně zářivou nocí. Myslím, že nebudete litovat.

Nejnovější články