Ninja Theory se v Bleeding Edge pouští do nového žánru: multiplayerové 4v4 rubačky
zdroj: Ninja Theory

Ninja Theory se v Bleeding Edge pouští do nového žánru: multiplayerové 4v4 rubačky

10. 6. 2019 13:55 | Novinky | autor: Adam Homola |

Jedna z těch nejzajímavějších her tiskové konference Microsoftu bohužel utekla předem, když jsme se z neoficiálních zdrojů dozvěděli o jakémsi Bleeding Edge. Na tiskovce Microsoftu se pak potvrdilo, že jde o novou hru od studia Ninja Theory a když tahle parta oznamuje hru, zpozorníte. Každopádně fanoušci studia pozor – vývojáři tentokrát zkouší něco nového a Bleeding Ege bude opravdu něco výrazně jiného než téměř jakákoliv předchozí hra studia.

Bleeding Edge je totiž onlineová týmová akce, kdy se společně se třemi dalšími parťáky postavíte nepřátelskému týmu taktéž o čtyřech hráčích. Vtip je ale v tom, že po sobě nebudete střílet. Namísto kulek se budete rubat na blízko, byť se tedy jedna z postav jmenuje Kulev.

A jak už asi tušíte, Kulev nevypadá tak úplně normálně. Ostatně žádnou ze zdejších postav byste asi nechtěli potkat na ulici a žádnou jen tak nepotkáte. Partička bojovníků z Bleeding Edge je hodně unikátní, každý z hrdinů je výrazný, přestylizovaný a každý má své vlastní schopnosti, jak už představuje přiložený trailer.

Celá akce by přitom měla být poměrně rychlá, možná až lehce chaotická. Tvůrci se také v traileru chlubí tím, že soubojový systém má na svědomí Rahni Tucker, paní zodpovědná za hektické a výborné souboje v DMC.

Bleeding Edge zatím datum vydání nemá, ale víme, že technická alfa začne už 27. června na PC. Plná verze hry pak vyjde na PC a Xbox One.

zdroj: Ninja Theory

Nejnovější články