Nintendo oznámilo vývoj Metroid Prime 4 exkluzivně pro Switch
zdroj: tisková zpráva

Nintendo oznámilo vývoj Metroid Prime 4 exkluzivně pro Switch

15. 6. 2017 14:22 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

S příchodem nové konzole Switch se dá očekávat postupné oživování různých klasických značek z dílny Nintenda. Jednou takovou je akční série Metroid, která se vrací po dlouhých sedmi letech. Zatím sice jen pod pracovním názvem Metroid Prime 4, ale víme alespoň to, že se vrátí k pohledu z vlastních očí.

Metroid Prime 4 se nachází v rané fázi vývoje, což nám napovídá na informace velice chudá tisková zpráva a ještě mnohem chudší teaser trailer odhalující pouze název hry. Jediné informace tak pocházejí z úst producenta Kensuke Tanabeho, který stojí v čele projektu s nově uskupeným vývojovým týmem.

Metroid Prime 4 se vrací k dobrodružství z vlastního pohledu známého z původní série Metroid Prime a představuje nový příběh, který propojí události universa z předchozích dílů,“ vysvětluje Tanabe.

zdroj: Archiv

Tým vývojářů je momentálně plně vytížen třemi důležitými prvky hry – akčností, izolovaností a průzkumem prostředí. Metroid Prime 4 je vyjde zatím neznámo kdy (brzy to ale nejspíš nebude...) na Nintendo Switch.

Nejnovější články