Nintendo oznámilo zástup nových her pro Switch v čele s Overwatchem, Divinity a Assassinem
zdroj: tisková zpráva

Nintendo oznámilo zástup nových her pro Switch v čele s Overwatchem, Divinity a Assassinem

5. 9. 2019 14:25 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Z noci na dnešek byl odvysílán další čtyřicetiminutový Nintendo Direct, ve kterém došlo k odhalení několika zajímavých novinek, portů a dat vydání. Potvrdily se například spekulace o Overwatchi, kterému před několika týdny unikl na Amazonu obrázek z oficiálního pouzdra s logem hry.

Overwatch se po třech a půl letech dostává na čtvrtou platformu, díky které bude vůbec poprvé mobilní (i když si ho v metru, tramvaji či letadle bez wi-fi stejně nezahrajete). Legendární edice hry dorazí se všemi současnými hrdiny, mapami a updaty, ale navíc dostane unikátní ovládání spojené s možnostmi Switche. Overwatch si zahrajete od 15. října.

zdroj: Archiv

Switch verze Assassin’s Creed III vám asi neunikla, ale pro mnohé nejde zrovna o ten díl, do kterého by se chtěli vracet. Mno, tak co byste řekli na takový Black Flag? Nebo Rogue? A co takhle obojí v rámci Assassin’s Creed: The Rebel Collection! Máte to mít se všemi DLC 6. prosince.

zdroj: Archiv

Znáte Papers, Please? Věřím že ano. A dostali jste se už k neméně povedenému počinu stejného autora zvanému Return of the Obra Dinn? Pokud ne, tak ho na podzim vyhlížejte v obchodě Switche. Jde totiž o jednu z nejlepších her loňského roku.

zdroj: Lucas Pope

Z našeho pohledu je Switch jako dělaný pro izometrická či topdownová RPG a mezi ta nejlepší bezesporu patří Divinity: Original Sin II. Na Switchi ji můžete kupovat už dnes v definitivní edici, která obsahuje všechna vydaná i budoucí DLC.

zdroj: Archiv

A když už je řeč o hrách, které rovnou vyšly, udělejme si k nim malou odbočku. Když nyní otevřete obchod, najdete tam výbornou diablovku Torchlight II, překrásný remake Spyro a původní Deadly Premonition od Sweryho. Proč původní? Protože zároveň došlo k oznámení pokračování Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise, které je zatím plánované pouze na Switch.

Pokrýt zde všechna oznámení by vydalo na několik stránek, proto v rychlosti zmiňme pár zbylých zajímavých kousků. Bethesda 22. listopadu vydá Doom 64, dalším starým kouskem je Star Wars Jedi Knight II: Jedi Outcast s datem vydání 24. září, konečně známe datum vydání GRID Autosport, které připadá na 19. září a 3. prosince vyjde Farming Simulator 20 (v podstatě devatenáctka).

V kompletním videu níže ještě zazní zmínka o Luigi’s Mansion 3, Xenoblade Chronicles, Pokémon Sword and Shield, Animal Crossing: New Horizons, novém Kirbym a spoustě dalších her. Tohle byl opravdu výživný Direct, ze kterého se budeme ještě dlouho usmívat.

zdroj: Archiv

Nejnovější články