Nintendo vydá 3DS verzi Legend of Zelda: Majora's Mask příští rok na jaře
zdroj: tisková zpráva

Nintendo vydá 3DS verzi Legend of Zelda: Majora's Mask příští rok na jaře

6. 11. 2014 20:00 | Novinky | autor: Ladislav Loukota |

O remaku kultovního akčního RPG The Legend of Zelda: Majora's Mask z roku 2000 pro handheld 3DS se mluvilo už po vydání nové verze Ocarina of Time. Ještě na loňské E3 však osud 3DS verze Majora's Mask stále nebyl jistý. Spekulace a nejistota jsou však minulostí, protože prezident Nintenda Satoru Iwata vývoj remaku s názvem The Legend of Zelda: Majora's Mask 3D konečně potvrdil. A přihodil též video z 3DS video a informace o termínu vydání. 

Stejně jako v původní verzi pro konzoli Nintendo 64 hrajete za Linka, který se během šibeničního termínu dní snaží zachránit zemičku Termina před srážkou s padajícím měsícem. Temnější pojetí hratelnost spolu s hratelností z Majora's Mask učinilo mezi fanoušky kultovní hit (Petr kvůli 3DS verzi musí sníst obnošené fusekle) a přesně tyto kvality má Nintendo v plánu restaurovat a hráčům nabídnout znovu i v 3DS verzi.

Vzhledem k tomu, že fanoušci před lety sami žadonili o vydání remaku Majora's Mask tak intenzivně, že během pěti dnů sebrali 10 tisíc podpisů, úspěch 3DS verze je prakticky zaručený. Nic na tom nezmění ani první video, které nenabízí pohled na bůhvíjak vyleštěnou verzi. Jak se věci budou mít ale uvidíme až po vydání, které je naplánované na jaro 2015.

zdroj: Archiv

Nejnovější články