No Man’s Sky vyjde na Xbox One, v létě dorazí další velký update
zdroj: tisková zpráva

No Man’s Sky vyjde na Xbox One, v létě dorazí další velký update

29. 3. 2018 16:24 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Ambiciózní No Man's Sky jsem dal šanci několikrát. Sice šlo pokaždé o něco lepší zážitek, ale ani po posledním velkém updatu Atlas Rises mě hra nepřesvědčila, že bych jí měl dát přednost na úkor čehokoliv jiného. Ale zdá se, že letos v létě budu udílet další šanci, protože se opět chystá něco velkého.

Jak už mají indie vývojáři z britských Hello Games ve zvyku, jejich oznámení něčeho velkého doprovázejí jen velká slova. „Tento update nazýváme No Man's Sky Next, protože jde o další důležitý krok jak pro samotné No Man’s Sky, tak i pro naše studio a oddanou komunitu,“ říká zakladatel Hello Games Sean Murray.

Dále vysvětluje, že každý z dosud vydaných updatů (Foundation, Pathfinder, Atlas Rises) byl úspěšnější než ten předchozí, a platí to především o tom posledním. To dává tvůrcům důvod pokračovat a dále zlepšovat svůj megalomanský projekt.

Ale další update není jediný hnací motor studia. No Man's Sky totiž letos zavítá i na dosud opomíjenou konzoli Xbox One. To znamená potenciální nával dalších fanoušků, což by mohlo vyústit v další posílení vůle a tvorbu dalších a dalších velkých věcí.

Xbox One verze v sobě zahrne všechny dosud vydané updaty včetně tajemných novinek z plánovaného Next. To mimo jiné znamená, že se zelené krabičky dostanou do polic obchodů nejdříve ve druhé polovině roku.

Nejnovější články