Nová exkluzivita Epicu, Totally Reliable Delivery Service, je první týden k dostání zdarma
zdroj: tinyBuild

Nová exkluzivita Epicu, Totally Reliable Delivery Service, je první týden k dostání zdarma

2. 4. 2020 16:00 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Na to, že Epic Games Store rozdává každý týden zdarma nějaké ty starší tituly, už jsme si zvykli. Většina hráčů už zvládla překousnout i fakt, že u některých titulů na PC musí počítat s roční exkluzivitou pro tento obchod. Nová prodejní politika u kooperačního simulátoru poslíčka ovšem tyhle dva modely kombinuje. Krom toho, že ji jinde než na Epicu na počítači zatím neseženete, je v tuhle chvíli zadarmo.

Totally Reliable Delivery Service vyšel včera kromě Epic Games Store také na PS4, Xboxu One a na Switchi, kde za něj ovšem musíte zaplatit. Na počítači vás oproti tomu vyjde až do středy 8. dubna na rovných nula korun. Může tohle vůbec kdy být výnosná strategie? A dojdou Epicu tímhle stylem někdy peníze, když si je pomocí Fortnite a Unreal Enginu prakticky tiskne?

To nám asi řekne asi jen čas. Hratelností tahle kooperativní ulítlost kažopádně zaujme třeba fanoušky Overcooked nebo Gang Beasts, má totiž podobný karikaturní styl a místní donášková služba popírá většinu fyzikálních zákonitostí.

zdroj: tinyBuild

Lokální a online multiplayer až pro čtyři hráče vás donutí spolupracovat na doručování nejrůznějších zásilek. Někdy musíte skládat krabice na korbě náklaďáku, někdy řídíte letadlo, někdy z něj visíte a ze všech sil se snažíte nepustit důležitou bednu. Jak by řekl Sam Porter Bridges: Když vám život dá krabice, odneste je!

Pokud vám v domácí izolaci docházejí hry, které můžete hrát na jednom gauči, anebo hledáte nějaký nenáročný coop k hraní po síti, nezapomeňte si Totally Reliable Delivery Service vyzvednout, dokud je zdarma. Na Steam se tahle záležitost dostane až příští rok a stejně jako na všech ostatních platformách si tam za ni patrně budete muset zaplatit. V jiných obchodech ji momentálně pořídíte zhruba za 400 korun.

Nejnovější články