Nová hra od BioWare se jmenuje Anthem, připomíná Destiny, ale víc nevíme
zdroj: tisková zpráva

Nová hra od BioWare se jmenuje Anthem, připomíná Destiny, ale víc nevíme

11. 6. 2017 0:19 | Novinky | autor: Adam Homola |

Kódové označení Dylan letí po E3 2017 tiskové konferenci EA z okna, a přichází Anthem. Nová hra od BioWare, o níž se šušká už několik let. Slova „Destiny“, „akce“ nebo „online“ slýcháme z různých zdrojů už nějakou dobu, ale skutečnou podstatu hry nám potvrdí až gameplay video na tiskové konferenci Microsoftu. EA zatím naservírovala jen předkrm v podobě upoutávky.

Anthem se octnete na zatím blíže nespecifikovaném světě, kde hraje velkou roli zeď, která odděluje lidi od toho, co se skrývá za ní. Což jsou, alespoň podle upoutávky, ne zrovna přátelská monstra.

Holýma rukama s nimi bojovat nebudete, a klasickými střelnými zbraněmi taky ne. Po vzoru Avatara či Titanfall se nasoukáte do obrněného obleku, který je jen o něco větší než člověk normálního vzrůstu.

Tady už bohužel upoutávka končí a perfektně tak plní svoji funkci - láká na trailer, který uvidíme na tiskové konferenci Microsoftu dnes večer. Nemělo by jít přitom jen o renderovaný trailer či pouhé rozšíření upoutávky, ale slíbené je odhalení hratelnosti.

zdroj: Archiv

Datum vydání Anthem zatím ještě nemáme, ale EA už v minulosti pro investory potvrdila, že máme hru očekávat až ve fiskálním roce 2019 – tedy někdy mezi březnem 2018 a březnem 2019.

Nejnovější články