Nová sezóna v Sea of Thieves přináší mazlíčky a mikrotransakce
zdroj: Rare

Nová sezóna v Sea of Thieves přináší mazlíčky a mikrotransakce

10. 9. 2019 12:20 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Ve středu nastane ten den, kdy v Sea of Thieves dojde ke střídání tematických updatů. Skončí událost Dark Relics a započne Smuggler’s Fortune. Spolu s ní se do hry konečně dostanou dlouho očekávaní mazlíčci, kteří jsou ale úzce spjatí s nově otevřeným obchodem a mikrotransakcemi.

Ve světě pirátů se objeví nový obchůdek nazvaný Pirate Emporium, ve kterém nepůjde o vaše herní zlaťáky, ale o skutečné peníze. Sea of Thieves se rok a půl od vydání dočká slibovaných a odkládaných mikrotransakcí, které mají jen kosmetický charakter.

Za různé obnosy skutečných peněz si pořídíte různé hromádky takzvaných Ancient Coins, za které si následně zakoupíte nový taneček, pozdrav a jiné animace svojí postavy, speciální vzhledy svého korábu inspirované jinými hrami studia Rare a konečně i zmiňované mazlíčky.

zdroj: Archiv

Obchod toho časem nabídne víc a nabídka se bude i obměňovat, ale takový bude stav při spuštění. Na výběr budou čtyři druhy zvířat – dva papoušci (ara a andulka) a dvě opičky (malpa a magot). Na výběr budou i různé barevné varianty.

Nutno dodat, že zvířátka vypadají ve videích okolo zábavně. Opička pod vodou zadržuje dech, papoušek u kormidla tancuje do rytmu hudby. Jistou dobrou zprávou je, že Sea of Thieves nabídne možnost zisku prémiové měny i bez nutnosti tahat peněženku a je tedy možné si na nového kamaráda našetřit hraním.

zdroj: Archiv

Zatím jedinou zmíněnou možností je mít štěstí a potkat ve světě kostlivce s pytlem prastarých mincí na zádech. Kostlivec se vyhrabe z písku a poměrně rychle se zase zahrabe. Pokud ho stihnete zabít, dostanete vy i vaše tlupa pirátů nějaký obnos prémiové měny. Budete dostatečně trpěliví, nebo radši rovnou utratíte zhruba 200 korun za roztomilého společníka?

Nejnovější články