Nové DLC rozšíří Ghost Recon: Future Soldier o mapy a nový mód
zdroj: tisková zpráva

Nové DLC rozšíří Ghost Recon: Future Soldier o mapy a nový mód

2. 10. 2012 18:55 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Původně jsem si říkal, že to je asi pracovní název nebo nějaká forma překlepu (sám tak často vytvořím dost obskurní slova), ale ono ne – další obsahové DLC pro Ghost Recon: Future Soldier, které vyjde (zatím) jen pro PS3 (10. října) a X360 (9. října) verze, se skutečně jmenuje Khyber Strike, protože Cyber Strike zní zřejmě moc obyčejně. Nuže, co tohle DLC za 800 MS bodů, potažmo 8 liber přinese? Zkráceně vzato zvedne DLC level cap o 10 bodů, nabídne 3 nové multiplayer mapy, jednu novou Guerrilla mapu a nový multiplayer mód. A teď si to dáme podrobněji.

Guerrilla mapa s názvem Vesnice (pro 4 hráče online a dva ve splitscreenu lokálně) zavede moderní vojnu do prostředí mírumilovné venkovské vísky, přičemž mapě budou dominovat: dlouhé stromořadí, válkou poničené budovy ideální pro snipery a plácek pro divoké přestřelky poblíž benzínky, což slibuje nejednu masivní explozi – nechtěnou samozřejmě.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Nový multiplayerový mód Takeover je variací týmového deathmatche, takže budete likvidací lidí ze soupeřícího týmu sbírat bodíky pro váš tým domovský. Ona variace spočívá v tom, že krom zabíjení budete moci útočit na cíle soupeřícího týmu a získávat tím pro váš tým multiplikátor skóre – a opačně. Bude tedy nutné rozdělit váš tým na sekci obrannou a útočnou, přičemž jedna bude bránit cíle týmu a druhá útočit na ten nepřátelský, zatímco všichni dohromady budou likvidovat soupeře. Na konci kola vyhraje tým, který má vyšší skóre.

První z trojice nových Mp map se jmenuje Switchback a svede vás z hlavní cesty do labyrintu uliček starého města, takže je jasné, že mapa je určena pro frenetické přestřelky na blízko.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Druhá mapa, Palace, vás zavede do opulentní historické budovy bývalého muzea, z něhož se stalo bojiště s velkým dvorem uprostřed. Situace je tedy jasná – soupeři po sobě budou střílet všude možné, zatímco snipeři na ně budou čekat v horních patrech, aby zaskórovali na kterémkoli nebožákovi, co se odváží vstoupit do prostoru otevřeného dvora.

Transit je název třetí nové mapy, v níž se podíváte do moskevského metra – funkčního. Dokud bude metro ve stanici, bude se tedy bojovat na blízko a jakmile odjede, tak se rozhoří boj na střední vzdálenost. A bacha, ať nepadnete pod vlak, až do něj budete nastupovat...

Nejnovější články