Nové DLC rozšíří Sniper: Ghost Warrior 3 o legendární pušku McMillan Tac-338A
zdroj: tisková zpráva

Nové DLC rozšíří Sniper: Ghost Warrior 3 o legendární pušku McMillan Tac-338A

8. 6. 2017 11:46 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Když se v souvislosti se sniperským řemeslem řekne slovo McMillan, jako první se mi vybaví slavný kapitán z Call of Duty: Modern Warfare, navlečený v maskovací kombinéze. Teprve poté mi přijde na mysl odstřelovací puška McMillan Tac-338A, kterou používal třeba Američan Chris Kyle. Další DLC do ostrostřelecké akce Sniper: Ghost Warrior 3 přinese právě jednoho ze zmiňovaných M(a)cMillanů. Chvilka napětí… No ano, četli jste nadpis, takže víte, že správnou odpovědí je bouchačka. Na perfektní skotský přízvuk bohužel musíte zapomenout.

DLC je součástí Season Passu, v jehož rámci kromě téhle elitní pušky („korunní princezny vašeho odstřelovacího vybavení“ – marketingový žblept) v budoucnu obdržíte také „Sabotáž“ – příští část singleplayerové kampaně ve válkou rozervané Gruzii. Zda se vám do něčeho takového chce pouštět, když si v Honzově recenzi hra neodnesla příliš příznivé hodnocení, to už záleží na vaší toleranci chyb a lásce ke všemu, co má na sobě namontovanou optiku. Také se musíte smířit s technickými problémy a prozatímní absencí slibovaného multiplayeru (podrobnosti zde).

zdroj: tisková zpráva

Zajímavá je také infografika, která demonstruje, že Sniper: Ghost Warrior 3 navzdory všem svým selháním určitě není obsahově chudá hra. O tom svědčí 39 různých zbraní včetně 16 různých odstřelovaček, 22 tlumičů, stejné počet specifických druhů nábojů, 18 typů doplňkového vybavení… Zbytek všech možných cifer si můžete v klidu prozkoumat tady a níže.

statistics_sgw3 zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články