Nové video a detaily ze soudem zatížené hry Scrolls
zdroj: tisková zpráva

Nové video a detaily ze soudem zatížené hry Scrolls

29. 8. 2011 16:20 | Novinky | autor: Jan Vitík |

Během Penny Arcade Expo v Seattlu prozradil hlavní designér hry Scrolls Jakob Porser několik novinek. Scrolls si zahrajete ba několika platformách, včetně webových prohlížečů. Konkrétní seznam zatím není k dispozici. Slibována je také možnost přihlásit se ke stejné identitě z různých platforem. Hráči si navíc budou moci zaplatit určitý typ předplatného, které jim přinese několik nových svitků každý měsíc. Dostat se k nim však půjde i jinou cestou, než za peníze a to například výhrami v zápasech.

zdroj: Archiv

Pokud nějaký svitek nebudete chtít, bude možné ho prodat v aukčních síních za herní měnu. K vybalancování faktu, že jednotlivé svitky budou zvyšovat svoji úroveň s hráčem, bude ve Scrolls systém soubojů omezený právě úrovněmi. A jak to budou s cenou hry, případně možnou variantou, že bude free-to-play?

Podrobnosti o ceně zatím nebyly oznámeny, ale Porser se nechal slyšet, že model free-to-play by mohl podkopat herní ekonomiku - hlavně kvůli možnosti dražit jednotlivé svitky. Přesto ale neočekává, že by hra měla být drahá.

Systém turnajů ještě není úplně hotový, ale Mojang zvažuje, že by umožnil hráčům pořádat vlastní turnaje. Bez povšimnutí nezůstal ani spor Mojangu s Bethesdou o název Scrolls. Porser byl dotazován, jestli mají připravena nějaká záložní jména a jeho odpověď byla záporná a prý ani neuvažují, že by si nějaké připravovali. Sebevědomí Mojangu rozhodně nechybí, tak uvidíme, jak to celé dopadne.

 

Nejnovější články