Noví hráči, nová mapa, nové bouchačky. Escape from Tarkov spouští uzavřenou betu
zdroj: tisková zpráva

Noví hráči, nová mapa, nové bouchačky. Escape from Tarkov spouští uzavřenou betu

31. 7. 2017 13:38 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Multiplayerová, survivalem říznutá střílečka Escape from Tarkov otevírá svou krutou náruč dalším a dalším hráčům. Do právě spuštěné uzavřené bety se dostanou všichni, kdo si hru předobjednali, a to včetně základní edice za 45 dolarů – do současné alfy měli přístup pouze vlastníci některé z dražších verzí hry. Během týdne by tak měl počet hráčů na serverech hry značně narůst, a spolu s válečníky dorazí i celá řada obsahových vylepšení.

Tarkov byl rozšířen o první část Shoreline, vůbec nejrozsáhlejší ze všech plánovaných herních lokací. Současné mapy byly přežehleny pomocí balancování a nových míst k prozkoumání. V betonové divočině dále narazíte na nové předměty, léky i vybavení včetně zbraní a jejich doplňků (což je jedno z největších lákadel celé hry). A dost užitečně zní i chat, pomocí nějž si můžete například domluvit spolupráci s parťáky.

zdroj: Archiv

Nikita Bujanov, šéf Battlestate Games, k tomu řekl: „Vývoj hry samozřejmě nekončí. Bude obohacena o prvky a obsah díky postupným updatům, jen co budou připravené. Uzavřená beta bude například brzo obohacena o úkolový systém.“ Další podrobnosti si můžete přečíst v příspěvku na oficiálních stránkách.

Pokud jste si Escape from Tarkov už předobjednali a stále ještě marně čekáte na klíč, nepropadejte panice. Rozesílání probíhá ve vlnách, takže je klidně možné, že se na vás dostane až v pátek – déle by to trvat nemělo.

Nejnovější články