Nový díl Reigns míří do světa Hry o trůny
zdroj: tisková zpráva

Nový díl Reigns míří do světa Hry o trůny

17. 10. 2018 12:12 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Původní mobilní RPG Reigns by se dalo popsat jako „Tinder s králem v hlavní roli“. Dělali jste neustálá binární rozhodnutí – potáhněte kartičku doleva a popravíte vězně, potáhněte ji doprava a zločinec je na svobodě. Fungovalo to překvapivě skvěle, a i když pokračování Reigns: Her Majesty mě úplně nepřesvědčilo, příští dodatek vypadá lépe, minimálně tedy co do tématu. Reigns: Game of Thrones vás zavede do Západozemí.

Zní to jako naprosto perfektní partnerství. Poslední sezóna Trůnů se kvapem blíží, takže by bylo fajn opět značku dostat do obecného povědomí, kde na ni během té dlouhé absence leckdo možná tak trochu pozapomněl. No a Reigns můžou naplno vytěžit propracované univerzum plné oblíbených postav, které jedním potáhnutím bez milosti popravíte.

zdroj: Archiv

Záběry výše přehledně ukazují, jak se to celé hraje. Můžete si vybrat z několika známých hrdi… morálně šedých a nebezpečně mocných lidí, jakými jsou Tyrion, Cersei, Jon, Sansa nebo Daenerys, a dovést je buď ke slávě, nebo k předčasnému pohřbu. Svět Trůnů je drsný – a zima se blíží.

Blíží se nejen na mobily (Androidy a iOS), ale i na Steam. Na všech platformách si hru můžete koupit za 4 eura, a to rovnou od zítřka, kdy vychází. Takže pokud se vám chce změnit Západozemí k nepoznání, ideálně na obrazovce svého mobilního zařízení, protože, buďme k sobě upřímní, na PC existují onačejší pařby, tohle vypadá na vaši nejlepší šanci, zvlášť když druhou sezónu Game of Thrones od Telltale bohužel čekat nemůžeme.

zdroj: Archiv

Reigns: Game of Thrones zdroj: tisková zpráva

Reigns: Game of Thrones zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články