Nový Hitman vyjde v prosinci a nabídne pořádný sandbox
zdroj: tisková zpráva

Nový Hitman vyjde v prosinci a nabídne pořádný sandbox

16. 6. 2015 20:29 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Včerejší oznámení nového Hitmana se skládá z povedeného traileru a ujištění, že na PlayStationu 4 bude mít půltucet exkluzivních kontraktů a stejně tak exkluzivní přístup do bety za předobjednávku. Hra nese, v součinnosti se současnými trendy, prosté, holé jméno Hitman. Předvedl se i hezky dynamicky sestříhaný trailer, kde se i dozvíte datum 8. prosince, kdy by hra měla vyjít. Dnešní tisková konference Square Enix ovšem ukázala s novým videem mnohem více a naznačila, kam se bude Sedmačtyřicítka ubírat i z hlediska hratelnosti.

 Konference Square Enixu přeci jen přinesla dodatečné informace a prozatím to vypadá velmi lákavě. Nový Hitman bude totiž opravdovým sandboxem, ve kterém hráči procestují řadu koutů světa. Jak přistoupí ke svému cíli, to je jen na nich samotných, je však mít na paměti fakt, že jakmile cíl unikne, unikne navždy. A to doslova, příležitost se mnohdy naskytne jen jednou jedinkrát a hráči ji musí popadnout za pačesy a odvést kvalitní práci. Jak to funguje v praxi, to můžete vidět v novém a konečně také gameplay představujícím traileru.

zdroj: Archiv

 

Dobře odvedená řezničina pak znamená více zkušeností, více výbavy, více možností, více oblastí – zkrátka klasický vývoj postavy. K tomu si přidejte online složku v podobě označování cílů pro vaše přátele a máte na stole recept na skutečně ultimátní zabijácký sandbox, do kterého budeme moci naskočit již začátkem prosince.

zdroj: Archiv

Nejnovější články