Nový Rayman: Adventures dnes dohopsal na Android a iOS
zdroj: tisková zpráva

Nový Rayman: Adventures dnes dohopsal na Android a iOS

3. 12. 2015 17:10 | Novinky | autor: Adam Homola |

Další dobrodružství slavného hrdiny bez rukou a nohou dorazilo na mobilní platformy právě dnes. Rayman: Adventures si můžete stáhnout z Google Play pro Android a z AppStore pro iOS. Hra je dostupná zdarma a nabízí možnost zakoupení drobných věcí skrze mikrotransakce. Žánrově jde o plošinovku, která vás tentokrát nežene zběsile dopředu, ale dá vám i trochu vydechnout.

Klidně můžete svým vlastním tempem prozkoumávat úrovně, hledat skryté poklady a bojovat s minotaury, bandity a dalšími monstry. Raymana při jeho novém dobrodružství doplní relativně nová, ale už z některých her známá vikinská hrdinka Barbara. Dvojice se v herní příběhové zápletce vydá na cestu, ne jejímž konci by měli vdechnout nový život do Sacred Tree.

Než se ale k posvátnému stromu dostanete, projdete si středověkými zámky i kouzelným lesem. Během procházení úrovní budete také osvobozovat zvířátka Incrediballs. Čím víc jich osvobodíte, tím víc se jich přidá na vaši stranu a pomohou vám v objevování i bojování s nepřáteli.

zdroj: Archiv

Rayman: Adventures nabízí přes 150 úrovní a soutěživí hráči se mohou s ostatními přetahovat o nejlepší časy v úrovních skrze time attack, nebo se předhánět o to komu vyroste nejvyšší strom skrze online žebříčky. Adventures běží na osvědčeném enginu UbiArt, kterým zatím dokázal vyčarovat kouzelné vizuály a i v případě nové hry tomu není jinak. Zájemci tak mohou stahovat nového Raymana pro Android tady a pro iOS tady.

Nejnovější články