Nový Tony Hawk je nekonečná běhačka pro mobily
zdroj: tisková zpráva

Nový Tony Hawk je nekonečná běhačka pro mobily

2. 5. 2014 10:00 | Novinky | autor: Adam Homola |

Nedávno Tony Hawk v rozhovoru pro televizi prokecl, že společně s Activision chystá novou mobilní hru. Nyní ji oficiálně představil a fanoušci série mohou v klidu otočit pomyslný list. Tony Hawk's Shred Session spadá do ranku mobilních her, ve kterých hlavní postava sama utíká v několika předem nadefinovaných cestičkách a vy můžete jen přejetím prstu změnit cestu. Zkrátka klasická "nekonečná běhačka".

Tony Hawk’s Shred Session vyjde letos v létě na iOS a Android a tentokrát se o Tonyho virtuální já starají vývojáři ze studia Big Bit. Tvůrci se v tiskové zprávě chlubí tím, že díky jednoduchému a intuitivnímu ovládání je provádění triků jednoduché a zábavné a že dlouhodobí fanoušci série budou mít zase radost z hloubky a komplexnosti díky levelování a odemykání pokročilých triků. No nevím, jestli zrovna z toho budou fanoušci nadšení.

“Jsem nadšený že Activision sdílí moji vizi původní skateboardingové hry na mobilních platformách. Vyvíjet se postupně s technologiemi je vzrušující a Shred Session se ubírá úplně novým směrem,” řekl v tiskové zprávě nadšený Tony Hawk. Ve hře nebudou chybět známé lokace a profesionální skateboardoví borci. Vedle Tonyho bude k dispozici například Chris Cole, Aaron Homoki, Lizzie Armanto, David Gonzalez a Riley Hawk.

Kolegové z Touch Arcade zveřejnili video preview Tony Hawk's Shred Session, díky kterému si můžete udělat docela přesnou představu o tom, jak se bude nový titul hrát. Neházejme ale flintu do žita, třeba půjde o skvělou hru. Jen bohužel musíme na všechnu tu svobodu, triky a šílená komba z minulých her zapomenout. Tony Hawk je coby série už někde jinde a pro její původní podobu už možná na konzolovém/PC trhu není, stejně jako pro hudební hry, tolik místa. Alespoň ne z pohledu Activisionu.

Nejnovější články