Nový update přináší do Rocket League spoustu novinek včetně tréninkového módu
zdroj: tisková zpráva

Nový update přináší do Rocket League spoustu novinek včetně tréninkového módu

2. 12. 2016 16:34 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Autíčka na tryskový pohon, co se prohánějí po futuristických arénách a snaží se došťouchat ohromný míč do soupeřovy branky, asi musí spotřebovat pořádnou dávku nafty. Ale naštěstí pro všechny hráče Rocket League, raketkám v nádržích pořád ještě nějaká ta šťáva zbývá, jak dokazuje nový update jménem Starbase ARC. Ten přinese novou arénu, auto, herní mód a spoustu dalších vymožeností.

Tvůrci z Psyonix se v přídavku inspirovali svou vlastní mobilní hrou jménem ARC Squadron. Nová aréna, kterou všichni hráči obdrží zdarma, je tak zavěšená na oběžné dráze pouštní planety, zatímco všude kolem zuří neúprosná vesmírná bitva. V uších vám budou vibrovat laserové salvy a taky dávka zbrusu nové elektronické hudby. A pokud si připlatíte 2 dolary, můžete se po vesmírné stanici prohánět ve zbrusu novém autíčku jménem Vulcan.

Možná nejzajímavější novinkou, kterou update přináší, je speciální tréninkový mód. V něm si vytvoříte vlastní unikátní výzvu, kterou následně můžete sdílet s ostatními piloty. Stanovíte si pozici, trajektorii a rychlost míče i raketky a následně určíte, co má hráč v dané situaci udělat. Tak vzniknou útočné i obranné sekvence a vy si můžete vyzkoušet svoje reflexy a předvídavost bez stresu onlinového zápasu.

zdroj: Archiv

Update kromě toho přinese nový loot, mód pro barvoslepé hráče a taky možnost dát jednotlivým arénám „Like“ nebo „Dislike“. Tím se zvýší pravděpodobnost toho, že se v dalších zápasech ocitnete na svých oblíbených stadionech namísto těch, které upřímně nesnášíte. Starbase ARC vychází 7. prosince.

Nejnovější články