Nový update pro Realpolitiks umožní návrat rakouskouherské monarchie
zdroj: gamecityfestival

Nový update pro Realpolitiks umožní návrat rakouskouherské monarchie

9. 5. 2017 12:25 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Polští vývojáři z Jujubee pokračují ve vytváření obsahu pro svou moderní grand strategii Realpolitiks a protože jsou to Poláci, jejich nejnovější update se zaměřuje na východní Evropu a konkrétně Polsko, Českou republiku, Rakousko, Slovensko a Maďarsko. Pro majitele hry je k dispozici samozřejmě zdarma a obsahově zaujme logicky především hráče z těchto zemí, protože pracuje s několika více či méně šílenými nápady, co by se asi tak mohlo stát.

Ve scénáři od roku 2020 se tak můžete pustit do řešení San Escobar, nové polské (!) podmořské kolonie v Karibiku, která způsobí velké mezinárodní pozdvižení. Zcela vývojáře z Jujubee chápu, také by se mi líbila karibská podmořská kolonie. Další miniscénáře pak zahrnují třeba vznik Visegrádské supermocnosti, která bude dominovat celé Evropě.

V jiném scénáři se zase splní sen všech monarchistů, protože se v něm vrací staré dobré Rakousko-Uhersko a to s vládnoucí monarchií. Případně se můžete v čele Intermaria, konfederační země, pustit do mocenského soupeření s Ruskem o to, kdo bude kontrolovat střední a východní Evropu. Kromě těchto nových scénářů byly do hry přidané dva důležité prvky. První počítá s konverzí místní kultury na tu vaší a další spočívá v odmítnuté teritoriálních nároků. Update už je k dispozici, takže pokud jste hledali důvod, proč se k Realpolitiks vrátit, tady ho máte.

zdroj: Archiv

Nejnovější články