Nudíte se? Zabavte se s dalším kolem bety MMORPG Neverwinter
zdroj: tisková zpráva

Nudíte se? Zabavte se s dalším kolem bety MMORPG Neverwinter

20. 3. 2013 11:22 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Neverwinter sice bude po spuštěné finální verze fungovat jako free-to-play onlineovka, kterou si bude moc vyzkoušet a zahrát každý zdarma, ale prozatím volně přístupná všem rozhodně není. Platí to i pro nadcházející třetí beta test weekend. Začne tento pátek 22. března, poběží do neděle 24. března a přístup do hry budou mít (krom novinářů, ale u nich se do dá brát jako cheatování:) jednak vybraní jedinci z těch, co o to požádali, a pak samozřejmě fanoušci, kteří už si zakoupili jeden z Neverwinter Founder’s balíčků.

Pokud už máte jistotu, že se do beta weekendu dostanete, tak krom hrajícího Karla Drdy na vás čeká zvýšení level capu na padesát, nová hratelná třída (bojovník s velkou zbraní), přístup do trojice nových zóny (Icespire Peak, Pirates‘ Skyhold, The Chasm), nový obsah v rámci Foundry (nové kampaně, questy a prácičky na zakázku), ale také možnost prověřit své schopnosti v přímém střetu s ostatními hráči v PvP módu.

Jako obvykle asi bude nejlepším zdrojem podrobností o třetím beta weekendu homepage, potažmo oficiální fórum. Nebude však od věci, když si herního klienta stáhnete dopředu, abyste byli připraveni, kdyby vám náhodou přišla na poslední chvíli do bety pozvánka. A už jsem zdůraznil, že hrát bude o víkendu i Karel Drda?

...

Nejnovější články