Obrovský balíček plný výborných her přispívá desítkami milionů na boj s koronavirem
zdroj: Gunfire Games

Obrovský balíček plný výborných her přispívá desítkami milionů na boj s koronavirem

1. 4. 2020 10:25 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

V období světové karantény je štědrost naštěstí na denním pořádku. Některé hry jsou úplně zdarma, jiné dočasně k vyzkoušení a zároveň ve velké slevě. Ale nemusí to být jen jednosměrná pomoc ze strany vývojářů, kteří se snaží zabavit lidi uvězněné mezi čtyřmi stěnami. Nový Humble Bundle vám do knihovny přidá 45 her, přičemž jeho koupí podpoříte jen a pouze organizace bojující s koronavirem.

Humble Bundle dlouhodobě podporuje dobročinné organizace. Pokud si pořídíte jakýkoliv jeho bundle, část z utracené sumy jde do kapsy vybrané charitě, část vydavatelství hry a část samotnému Humble Bundlu. Dokonce si můžete sami navolit, komu připadne jak velký díl. V novém Humble Conquer COVID-19 Bundlu ovšem veškerý výtěžek automaticky zamíří ke čtyřem organizacím bojujícím proti pandemii.

Nejedná se o klasický bundle se třemi úrovněmi, kde by první stála dolar, druhá byla průměrem příspěvků a třetí fixní částkou třeba 15 eur. V tomto případě je jen jedna možnost za trochu tučnějších 28 eur, za což ale dostanete obrovské množství vysoce kvalitní zábavy. Hráči touto cestou za první noc přispěli 35 miliony korun.

Pro každého se najde něco. Najdete zde minimalistickou strategii Into the Breach, fajnovou logickou adventuru The Witness, luxusní plošinovku Hollow Knight, hardcore strategii Europa Universalis IV, střílečku Sniper Elite 3, unikátní Superhot, první dva díly série Darksiders, párty hru Jackbox Party Pack 2 nebo třeba kooperativní diablovku Magicka.

Dohromady 45 titulů, které doplňují desítky komiksových sešitů a knih, ať už jde o úvod do originálního světa série Zámek a klíč, sadu křížovek, různé kriminálky, sci-fi a klasiky jako Rudá Sonja, nebo třeba výuku programovacího jazyka Python.

45 her skutečně není málo a snadno se tedy stane, že se vám některé zduplikují. Pokud je to i váš případ, máme pro vás tip. Na našem redakčním Discordu máme vlákno „dealy-slevy-giveaways“, ve kterém se můžete s ostatními nadšenci do her podělit o své přebytečné klíče. A třeba se vám sami odvděčí hrou, kterou ještě nemáte.

Nejnovější články