Odstartoval uzavřený early access The Elder Scrolls: Blades
zdroj: tisková zpráva

Odstartoval uzavřený early access The Elder Scrolls: Blades

28. 3. 2019 14:15 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Bethesda nás pořádně napíná, a to rovnou se dvěma tituly ze série The Elder Scrolls. Plnohodnotný šestý díl hlavní série zarytě mlčí a jen tak hlásku asi nevydá, mobilní odnož The Elder Scrolls: Blades má zase dlouhé zpoždění. Odklad z loňské zimy na neurčito by ale mohl brzy skončit. Hra totiž vstoupila do uzavřeného early accessu (tedy v podstatě bety), a když vše půjde dobře, plné vydání by nemuselo být daleko.

První šťastlivci už Blades pravděpodobně právě teď hrají. Bethesda pouští registrované hráče do early accessu po vlnách, zřejmě kvůli obavě týkající se stability serverů. Pokud si hru chcete předčasně vyzkoušet, stačí se registrovat na oficiální stránce a vyčkat na email s dalšími instrukcemi. Těžko říct, po jaké době budou vpuštěny další a další vlny.

Při registraci padne otázka, na jakém zařízení budete The Elder Scrolls: Blades hrát. Nelekejte se, můžete zaškrtnout i „Other/Jiné“, ale dá se předpokládat, že jako první budou do hry vpuštěni lidé s vypsanými výkonnými mobilními telefony, pro které je hra optimalizovaná.

Sám jsem si The Elder Scrolls: Blades vyzkoušel na loňské E3 a je dost dobře možné, že stejné demo je nyní odhalované širší veřejnosti. I z té krátké ukázky jsem nabyl velmi pozitivních dojmů a mám hru v tabulce očekávaných. Tak snad se na nás brzy dostane řada a snad se odklad vyplatil.

Nejnovější články