Odvážně tam, kam se Star Trek Online dosud nevydal – na konzole
zdroj: tisková zpráva

Odvážně tam, kam se Star Trek Online dosud nevydal – na konzole

13. 5. 2016 11:26 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Star Trek Online patří mezi důkazy, že nemusíte být první v MMO závodech, stačí, když máte dost velkou a nadšenou komunitu. Hra už má za sebou šest let existence, a po menší krizi v roce 2012 a následném přechodu na free-to-play, se jí daří - vyšlo už jedenáct sezón, tedy velkých updatů. A letos na podzim zamíří Star Trek Online i na konzole PS4 a Xbox One.

Konzolové verze nabídnou stejný obsah, jako PC verze. Podle tvůrců byla nejobtížnější úprava ovládání pro gamepad s dvanácti tlačítky, když se PC verze ovládá s využitím prakticky celé klávesnice. S pomocí kruhových menu a úprav HUDu se to ale podařilo, tvrdí tvůrci z Cryptic Studios.

Star Trek Online vyjde na konzolích s vylepšeným enginem, který obsáhne především lepší nasvícení. PC komunita se nemusí bát, že by o vizuální vylepšení vyšla - PC verze se ho dočká v druhé polovině roku.

zdroj: Archiv

Ačkoliv upoutávka oznamující expanzi na konzole hovoří jen o Hvězdné flotile, zahrát si můžete i za Klingony a Romulany - vybírat jde z 32 různých ras. Ve hře pak působíte jako kapitán lodi, kterou v bojích i přímo ovládáte. Zároveň můžete provádět výsadky na planety, kde už chodíte po svých a bojujete samozřejmě s pěchotními zbraněmi i s pomocí schopností svého povolání.

Nejnovější články