Oficiální představení LEGO Batman 2
zdroj: tisková zpráva

Oficiální představení LEGO Batman 2

6. 1. 2012 14:14 | Novinky | autor: levis |

Víceméně formální je dnešní tiskovka, kterou vývojáři z Traveller's Tales oznamují LEGO Batman 2: DC Super Heroes. Hra, jejíž existenci před několika týdny provalilo několik spekulací a později i obrázek, vyjde v létě 2012 pro všechny zásadní platformy včetně PC. Páteří nového Batmana bude aktuální kolekce LEGO figurek Superheroes, kde se objeví například Batmanova jeskyně nebo nové akční figurky.

LEGO Batman 2 má kolekci hraček doprovodit příběhem, v němž musí hlavní protagonista po boku Robina osvobodit město Gotham ze spáru Lexe Luthora a Jokera. V rámci kampaně potkáte například Supermana, Wonder Woman nebo Green Lanterna, a kromě původního příběhu samozřejmě nebude chybět ani klasický legový humor.


V návaznosti na předchozí hry ze série se počítá i s kooperativním módem a širokou mírou přizpůsobení. Z vozidel si zajezdíte v Batmobilu a zalétáte v Batwingu, objevíte doposud neznámé části Gotham City a využijete desítek hraček, serepetiček či oblečků, do nichž se Batman s Robinem navlečou, aby se naučili létání, delšímu dýchání či tepelnému vidění.

LEGO Batman 2: DC Super Heroes vyjde v létě 2012 pro PC, 360, PS3, Wii, DS, 3DS a PlayStation Vita.

Nejnovější články