Online střílečka LawBreakers vyjde i na PlayStation 4
zdroj: Foto: Lawbreakers

Online střílečka LawBreakers vyjde i na PlayStation 4

23. 5. 2017 12:52 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Clifford Bleszinski, který stojí především za sérií Gears of War, se na PlayStationu blogu rozpovídal o své připravované týmové onlinovce LawBreakers. A protože článek vyšel na blogu PlayStationu, je asi jasné, k jakému oznámení došlo především - týmová střílečka plná rocket jumpů, vybuchujících granátů, létajících kulek a porušování zákonů gravitace se ještě v letošním roce vedle PC podívá i na PS4. Nepočítejte však s fyzickými nosiči, protože ty jsou podle Bleszinského stejně zastaralé jako hlasové zprávy.

Zároveň připomíná, že hra přešla z free-to-play platebního modelu na ten, který využívá Overwatch. Tedy jednou zaplatíte a můžete hrát, jak se vám zlíbí a těšit se na všechny budoucí updaty zdarma. Co vás potěší možná úplně nejvíc, je cena stanovená na 30 dolarů. To je na poměry třeba již zmíněné konkurence příjemně nízko, když uvážíte, že tu nejsou žádné prémiově placené prvky nebo třeba i season pass. Zda bude multiplayer crossplatformní už ale hlavní designér nespecifikuje. 

zdroj: Archiv


Jinak ale celý článek spíš než o nových informacích pojednává o tom, jak Bleszinski trávil čas mezi posledním dílem Gears of War, na kterém pracoval, a počátkem vývoje LawBreakers v roce 2014, kdy založil nové studio Boss Key Productions. Během téhle doby, cituji, přibral a snažil se naučit žít po boku své ženy. Naštěstí si v tomto nezvyklém období vybavil své dětské sny o hrátky s gravitací, což ho nakoplo k návratu do videoherního průmyslu a právě začátku práce na LawBreakers. Kdy přesně hra vyjde, zatím nevíme.

Nejnovější články