Otestujte svou schopnost nadávat v nově vydané Oh...Sir!! The Insult Simulator
zdroj: tisková zpráva

Otestujte svou schopnost nadávat v nově vydané Oh...Sir!! The Insult Simulator

26. 10. 2016 17:09 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Určitě ten pocit znáte. Někdo vám v tramvaji dupne na nohu a vy mu chcete pořádně vyčinit několika vybranými výrazy, ale pak se zarazíte, když si uvědomíte, že by vás po takovém veřejném výlevu pravděpodobně čekala společenská ostrakizace nebo dokonce vyhoštění z vagónu. Takže si místo toho jenom povzdechnete, promasírujete palec a jedete dál. Ale zadržovat v sobě příliš mnoho agrese není zdravé, a proto byste v rámci terapie měli vyzkoušet včera vydanou Oh...Sir!! The Insult Simulator.

Je to hra plná dramat, napětí a vyhrocených situací. Vy a váš protivník stojíte tváří v tvář, ošklivě na sebe koukáte, a pak začne tahové metání urážek, které celou scénu přemění na variaci skečů od Monty Pythonů. „Tvůj křeček!“ prohlásí váš protivník. „Tvůj táta,“ opáčíte vy. „Tvůj křeček nikdy neviděl Star Wars,“ pokračuje soupeř. „Tvůj táta je tlustý a opustil vás,“ kontrujete vy a jasně vidíte, že jste uhodili hřebíček na hlavičku. Při rozdělování bodů za jednotlivé verbální útoky se bere v úvahu jejich návaznost, délka, komba a také speciální přednosti i slabiny každé z šesti různých postav, které jsou ve hře na výběr.

Pro výplody typu Oh...Sir!! The Insult Simulator se možná nejlíp ze všeho hodí milé označení „blbina“, což ale vůbec neznamená, že nepůjde o prvotřídní zábavu. Právě naopak – lokální a online multiplayer i výzvy pro jednoho hráče dělají z téhle hry velmi slušnou koupi, zvlášť když vás přijde v přepočtu asi na padesát korun, nebo dokonce ještě o 40 % míň, pokud vlastníte některou hru ze série Shadow Warrior. Proč zrovna Shadow Warrior? Asi proto, že se k celé té šaškárně připojí i její hlavní hrdina, vyhlášený sprosťák Lo Wang. Oh...Sir!! The Insult Simulator vychází krom PC také na mobilní zařízení.

zdroj: Archiv

Nejnovější články