Overwatch oslavuje výročí víkendem zdarma a GOTY edicí
zdroj: tisková zpráva

Overwatch oslavuje výročí víkendem zdarma a GOTY edicí

18. 5. 2017 18:51 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Kdo by to byl řekl, že už tomu bude rok od vydání fantastické týmové střílečky Overwatch. A nebyl by to Blizzard, kdyby při této příležitosti neuspořádal speciální akci pro stávající hráče, ale i pro nově příchozí zákazníky. Řeč je samozřejmě o výročním eventu přímo ve hře, o možnosti vyzkoušet si hru o víkendu zdarma a také o vydání Game of the Year edice hry.

Oznámení se samozřejmě nemohlo obejít bez nového videa. V něm si během čtyř minut projdete dosavadní historii Overwatch, od samotného spuštění serverů, přes uvedení nových map a hrdinů až po speciální události jako bylo propojení se hrou Rocket League nebo účast parádních cosplayerů na Blizzconu.

Výroční událost začíná již příští týden 23. května a potrvá tři týdny, do 12. června. Co bude náplní speciálního eventu Blizzard zatím neprozradil, ale po předchozích zkušenostech se nabízí nové skiny pro hrdiny, překopaný kabátek map nebo možná nějaký zajímavý herní mód. 

zdroj: Archiv

O víkendu od 26. do 29. května pak dostanou jedinečnou šanci všichni z vás, kteří si hru pořád nezkusili. Overwatch bude po tuto dobu ke stažení zdarma a nabídne všechny mapy, na kterých se budete prohánět s libovolným ze 24 hrdinů. Hrdinové vám budou levelovat a půjde si otevírat získané Loot Boxy. A pokud se vám po propařeném víkendu Overwatch zalíbí natolik, že byste si ji rádi pořídili, zůstane vám dosavadní postup i se všemi získanými předměty.

A nejen to. Pokud si rovnou zakoupíte Game of the Year edici hry, která vyjde spolu se spuštěním výročního eventu, budete odměněni spoustou nového obsahu do několika her od Blizzardu. V Overwatch dostanete deset beden s náhodnými skiny, pózami atd. a k tomu prémiové skiny, které vyšly už dřív (například Overgrown Bastion, Security Chief Pharah apod.).

GOTY edice vám zajistí v Heroes of the Storm Tracer, do WoWka vám přibude malý roztomilý Winston jako pet, v Diablu 3 využijete Mercyina křídla, ve StarCraftu 2 portréty hrdinů a konečně v Hearthstone si změníte zadní stranu karet svého balíčku na svého oblíbeného hrdinu. GOTY edice bude od 23. května dostupná v digitální podobě na PC, Xbox One a PS4.

Nejnovější články