Oznámení Quantum Conundrum od designérky Portalu
zdroj: tisková zpráva

Oznámení Quantum Conundrum od designérky Portalu

26. 8. 2011 10:10 | Novinky | autor: levis |

Jméno designérky Kim Swiftové by nemělo být cizí nikomu, kdo hrál Portal, a právě kvůli tomu se zraky upírají i k jejímu nadcházejícímu titulu. Jmenovat se bude Quantum Conundrum, vzniká už ve studiích nového zaměstnavatele Swiftové Airtight Games a žánrově půjde o sci-fi adventuru s důrazem na puzzly a logické problémy. Zahrajete si za malého kluka, který se snaží najít svého šíleného strýčka, vědce a profesora Fitze Quadwranglea.

Strýčkův dům je plný šílených vynálezů, které vám dají zabrat, naštěstí jeden z nich si hlavní hrdina osvojí zkraje hry - půjde o průsvitnou rukavici, která umožňuje přeskakování mezi různými dimenzemi. To, jak velké růžové baterky do přístroje vložíte, bude určovat velikost každé vytvořené dimenze.

zdroj: Archiv

V téhle jakési alternativní realitě budete muset např. obstarat trochu jinou dekoraci místnosti, abyste se dostali dál - v normálním životě by to malý kluk nesvedl kvůli váze a velikosti předmětů, ale při použití rukavice bude prý všechno mnohem snažší.

Quantum Conundrum vyjde začátkem roku 2012 na Steamu, PlayStation Network a Xbox Live Arcade. Více už napoví prvních sedm minut hraní.

Nejnovější články