Parádní stealth akce Mark of the Ninja vyjde brzy i na PC
zdroj: tisková zpráva

Parádní stealth akce Mark of the Ninja vyjde brzy i na PC

24. 9. 2012 17:52 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Při pohledu na vydavatelský plán pro rok 2012 se rozhodně nedá říci, že by každý měsíc vycházelo několik stealth akcí a fanoušci žánru by měli velké starosti s tím, kterému titulu se věnovat dříve. Podzim však renomé tohoto žánru přeci jenom mírně vylepší skrze vydání Dishonored a…Mark of the Ninja.

Pokud jste na hru od vývojářů z Klei Entertainment (první a druhý Shank) tak trošku zapomněli, vůbec vám to nebudu mít za zlé. O hře jsme psali všehovšudy jenom dvakrát a recenze nedávno vydané XBLA verze se mi ještě pořád suší na Dropboxu. Snad si karmu napravím alespoň trošku tím, že jednak upozorním na čerstvě potvrzené vydání PC verze, k němuž na Steamu dojde 16. října, ale hlavně tím, že zdůrazním, jak je Mark of the Ninja výborná záležitost. Nebudu vás děsit číselným hodnocením, které Lucka Jiříková XBLA verzi přidělila, ale naznačím, že je to víc než šest a méně než deset.

Mark of the Ninja je stealth akce se vším všudy, tedy s líčením pastí a tichošlápkovským podřezáváním nepřátelských hrdel. Navíc je to 2D hra a je krásná, takže zcela přiznaně drnká na retro struny v duši každého hráče, co už má pár let odehráno. Než bych vás ale dál trápil svými tlachy, tak se raději mrkněte na video, které o povaze hry a jejím zpracování řekne vše podstatné. PC verze by měla mít upravené ovládání a stoprocentně nepoběží skrze Games for Windows Live – což vždycky potěší. Jinak Lucčinu recenzi najdete na Games ještě tento týden…

Nejnovější články