Paradox odhalil nesmrtelnou dynastii, šílené vězně, nové mechy a jin- AŤ ŽIJE FRANCIE!!!
zdroj: tisková zpráva

Paradox odhalil nesmrtelnou dynastii, šílené vězně, nové mechy a jin- AŤ ŽIJE FRANCIE!!!

21. 10. 2019 13:51 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

To byl ale výživný víkend. Studio Paradox Interactive pořádalo vlastní výstavu PDXCON, kde jsme se dozvěděli o Crusader Kings 3 (článek), Werewolf: The Apocalypse - Earthblood (článek), Surviving the Aftermath (článek) a o rozšíření Stellaris (článek). To ale zdaleka není vše, našel se materiál pro další čtyři články, které jsme se rozhodli shrnout do jednoho. Přejeme příjemné, NIČÍM NERUŠENÉ čtení.

Age of Wonders: Planetfall – Revelations

Age of Wonders: Planetfall je jednou z nejlepších letošních strategií, o čemž vás přesvědčí Mars Vertigo v devítkové recenzi. Není proto divu, že se hra dočká rozšíření (mluvíme tu přeci jen o Paradoxu). Planetfall dostane minimálně tři DLC, která jsou všechna obsažena v season passu. Samostatně si první rozšíření Revelations pořídíte za 15 eur.

Čeká vás v něm přes deset hodin nového obsahu rozprostřeného do dvou příběhových kampaní, které se točí okolo dávno pohřbené dynastie Es’Teq. Její dědicové se rozhodli použít prastarou technologii k oživení miliard stoupenců po celé galaxii a nastolit tak nadvládu nad vším a všemi.

Age of Wonders: Planetfall - Revelations zdroj: tisková zpráva

Ale tím to zdaleka nekončí a DLC pěkně praská ve švech. Co byste řekli třem desítkám nových oblastí protkaných pastmi a mocnými nepřáteli, které ukrývají unikátní odměny a velká tajemství? A co třeba nová technologie, která vysaje životní esenci z vašich nepřátel a přetvoří ji na silné schopnosti, zbraně a jednotky?

Je zde nový scénář pro multiplayerové hraní, nové hrozby vaší říši (robotičtí zabijáci, nepovedená zvěř „vyrobená“ v laborce), spousta nových oblastí, schopností jednotek, NPC a dalšího. DLC Revelations vychází 19. listopadu na PC, PlayStationu 4 a Xboxu One.

zdroj: Archiv

BattleTech - Hea-

Free French vlajka zdroj: tisková zpráva

DŮLEŽITÉ HLÁŠENÍ: Nad tímto článkem přebírá vládu francouzský odboj! Kolaboranti budou zastřeleni! Ať žije de Gaulle!

Hearts of Iron IV konečně dostanou to nejdůležitější DLC ze všech. Doteď si nacistické hordy skoro v každé hře snadno podrobily Francii a pak v klídečku popíjely kávu a pojídaly croissanty na Montmartru, dokud je nevyhnala spojenecká invaze, ovšem teď se jim okupace zatraceně prodraží. A my odbojáři jako platidlo nepřijímáme ani špinavé říšské marky, ani poctivé franky, nýbrž jedině krev a slzy.

Rozšíření La Résistance nabídne nové nástroje všem milovníkům svobody, všem katům tyranie. Odboj nyní může být podporován agenty spřátelených vlád, kteří přinesou to, co potřebujeme – vysílačky, výbušniny, zbraně, naději. A Svobodná Francie dostane nový strom národního zaměření! (Vichistická prasata ho dostanou taky, ale na to je škoda plýtvat slovy.)

Sladká Francie dokonce dostane možnost znovunastolit monarchii, a to buď orleánskou, nebo bonapartistickou. Duch Napoleona stále žije a jeho bývalí nepřátelé roztahují svá křídla nad Evropou. Jako první jsou na řadě Němci, ale za hříchy svých otců u Waterloo a Borodina musí pykat i Angličané a Rusové.

Kromě toho nejlepšího národa sousedícího s Andorrou se vylepšené kampaně dočká i ten nejhorší. Španělská občanská válka bude rozpracovaná do většího detailu a je možné, že se vymkne kontrole. I lokální konflikt může zažehnout požár druhé světové války.

zdroj: Archiv

Kolaborantské vlády. Rozbíjení nepřátelských šifer. Výzvědné jednotky, například zpropadená, Bohem prokletá lehká obrněná vozidla, jejichž přirozenou funkcí je boj proti statečným partyzánům. To všechno přinese La Résistance. Cena i datum vydání jsou zatím přísně tajné, ale nebojte, vše se včas dozvíte na vlnách ilegálního rozhlasu. Vive la Résistance! Vive la… (statické šumění)

Ehm.

Omlouváme se za drobný technický výpadek, drazí spoluobčané. Není tu nic k vidění. Ani ke slyšení. Ani k vědění jako takovému. Pokračujte. Čtěte dál. ČTĚTE, NEBO...!

BattleTech – Heavy Metal

Ne, nejde o soundtrack s tvrdou muzikou. Název tohoto rozšíření odkazuje na docela jiný obsah, který je pořádně macatý. Heavy Metal je totiž splněným snem všech skalních fanoušků stolní předlohy BattleTechu.

Za 20 eur (nebo v season passu) dostanete přístup k jednomu úplně novému bojovému mechu, ale předně k sedmi dalším monstrózním kouskům, které se objevily v průběhu historie deskovky (mluvíme tady o 35 letech!).

BattleTech - Heavy Metal zdroj: tisková zpráva

Osm BattleMechů doprovodí osm zbraňových systémů, mezi kterými nechybí v rámci hry první plošný moždíř, který si poradí s několika jednotkami najednou a paprsek, který je tím silnější, čím déle se Mech pohybuje směrem k cíli.

Poslední položkou DLC Heavy Metal je nová minikampaň, ve které se setkáte s legendárními postavami Bounty Hunterem a Black Widow a prozkoumáte trosky nákladní lodi, která se najednou vynořila z hlubokého vesmíru. Rozšíření si poprvé nainstalujete 21. listopadu.

zdroj: Archiv

Prison Architect – Psych Ward: Warden‘s Edition

Paradox koupil práva na značku Prison Architect už před nějakou dobou a místo toho, aby se nám o víkendu ukázala regulérní dvojka, začnou teprve vycházet DLC pro jedničku. Ano, přiznávám, zas tak překvapivé to není. První rozšíření ani není ničím novým, jelikož Psych Ward je na konzolích už od roku 2017.

Podtitul Warden’s Edition naznačuje změny, které tu jsou, ale jádro se nemění. Hlavní překážkou budou noví vězni, kteří to v hlavě nemají úplně v pořádku. Musíte k nim proto přistupovat úplně jinak – budovat jiné cely, řešit jejich „jiné“ potřeby a být připravení na úplně, ale úplně cokoliv. Potřebujete psychiatry, kteří se vězňům pokusí pomoci a sanitáře, kteří je zneškodní v případě problému.

zdroj: Archiv

Warden’s Edition přidává nad rámec konzolové verze nového dozorce, polstrované cely, nové vybavení psychiatrické kanceláře, kontraband a další. První PC rozšíření pro Prison Architect vyjde 21. listopadu za 6 eur. Zároveň dostáváme video, které potvrzuje druhé DLC, které vyjde příští rok.

zdroj: Archiv

Nejnovější články