Patch 8.1 pro World of Warcraft staví do popředí trolly
zdroj: tisková zpráva

Patch 8.1 pro World of Warcraft staví do popředí trolly

13. 12. 2018 10:12 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Děj datadisku Battle for Azeroth naznačuje, že budete moct v blízké budoucnosti ve World of Warcraft zradit královnu Sylvanas a pomoct Saurfangovi, patch 8.1 s názvem Tides of Vengeance ale přidává hlavně nový raid plný trollů, námořní expedice a jednu velkou bitvu. Taky se výrazně zkrátí doba, za kterou dosáhnete momentálního maximálního levelu.

Tides of Vengeance přinese trollí raid Battle of Dazar’alor, několik expedic na vzdálené ostrovy, otevře novou frontu aktuální války bitvou o Darkshore a na vašem válečném stole přistane několik nových misí, tedy v případě, že vlastníte nejnovější expanzi. Maximálního 110. levelu díky přepočítání zkušeností dosáhnete o čtvrtinu rychleji.

zdroj: Archiv

I většina ostatních změn je pro hráče z těch pozitivnějších. V PvP War Mode dostanete až o 30 % víc odměn a zkušeností, pokud stojíte proti přesile. V Gnomereganu je nový dungeon pro vaše mazlíčky.

World of Warcraft od nového updatu zvládá v základu využívat DirectX 12, pokud ho tedy zvládá i váš počítač, což by mělo k výkonu přihodit pěkných pár snímků za sekundu navíc. Kompletní seznam úprav a přidaného obsahu najdete na oficiálním webu. Na nový raid a druhou PvP sezónu si ovšem budete muset počkat do 22. ledna.

Nejnovější články