PC služba Origin Access nabízí za měsíční poplatek přístup ke katalogu her od EA
zdroj: tisková zpráva

PC služba Origin Access nabízí za měsíční poplatek přístup ke katalogu her od EA

13. 1. 2016 10:02 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Electronic Arts oznámila spuštění služby Origin Access. Jde o obdobu EA Access z konzole Xbox One. Hráči na PC se tak mohou za měsíční poplatek dostat k velké knihovně her, k dodatečným slevám a mohou rovněž zkoušet vybrané tituly s předstihem oproti oficiálními datu vydání. Hráči v Česku i na Slovensku si však budou muset ještě počkat – mezi první regiony totiž patří USA, Kanada, Anglie a Německo.

Služba stojí 4 libry měsíčně (což by pak v přepočtu mohlo znamenat 150 – 200 korun u nás) a nabídne to, co znají hráči s Xbox One. Do startu EA nabídnou 15 titulů, mezi které patří například Battlefield 4Dragon Age: InquisitionThe Sims 3 a nezávislou This War of Mine. Normálně byste si kompletní nabídku mohli prohlédnout na webových stránkách, nicméně regionální omezení momentálně hovoří jasně, takže prozatím máte smůlu.

EA však slibují, že Origin Access v dohledné době rozšíří i ve zbytku světa a stejně tak slibují i pravidelně zvětšovat knihovnu nabízených titulů. To se týká i nezávislých her, což je oproti EA Access na Xboxu novinka.

EAO zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články