Phoenix Point vyjde exkluzivně na Epic Storu, na oplátku rozdává DLC zdarma
zdroj: tisková zpráva

Phoenix Point vyjde exkluzivně na Epic Storu, na oplátku rozdává DLC zdarma

14. 3. 2019 7:45 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Phoenix Point, tahová strategie od tvůrce původního X-Comu Juliana Gollopa, bude rok exkluzivně dostupná skrze Epic Games Store. Je to zpráva, kterou v různých variacích vídáme čím dál tím častěji, ale tentokrát s sebou nese i pro hráče veskrze pozitivní přívěšek – všichni, kdo hru podpořili v crowdfundingu nebo si ji předobjednali, dostanou roční zásobu DLC zdarma.

Jak sám Gollop vysvětluje v níže přiloženém videu, spolupráce s Epicem zajišťuje vývojářům Phoenix Pointu zvýšenou stabilitu. Můžou si tak dovolit nejen slíbit podporu hry po vydání formou DLC, ale rovnou budoucí rozšíření rozdat mezi všechny, kdo projekt zatím podpořili.

Pokud jste si hru předobjednali někde jinde a nehodláte se smířit se změnou obchodu, můžete si zažádat o vrácení peněz. Neopakuje se přístup Metra Exodus, které hry předobjednané na Steamu dodalo.

Další možností je počkat 12 měsíců od vydání a Phoenix Point si pořídit, jakmile exkluzivita vyprší (a jakmile bude jasné, co přesně nabízí onen prozatím vágní „rok DLC“).

Oněch 12 měsíců by podle všeho mělo odstartovat už v září letošního roku, na kdy je naplánováno vydání na PC a Xbox One.

Nejnovější články