Pirátské RPG Raven's Cry se s reedicí pokusí napravit pošramocenou pověst
zdroj: tisková zpráva

Pirátské RPG Raven's Cry se s reedicí pokusí napravit pošramocenou pověst

20. 10. 2015 11:29 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Pokud jste zažili jakékoli perné chvilky s Raven’s Cry a v slzách jste hru opouštěli s myšlenkou nad promarněným potenciálem, kdy drobný bug stíhal fatální chybu a kdy umělá inteligence nepřátel znemožňovala absolvování důstojných soubojů, tak můžete hezky zvesela vyhlížet reedici jménem Vendetta: Curse of Raven's Cry. Nové jméno a pozdější (a zatím neoznámené) datum vydání pak značí opětovnou snahu získat si po velkých peripetiích a celkem sedmiletém vývoji své publikum.

Raven’s Cry dorazila mezi hráče v lednu a ohlasy byly přinejlepším hrozivé – vývojáři z týmu Reality Pump Studios se však pochlapili a rozhodli se svůj léta vyvíjený titul opravit a dopravit jej mezi hráče ve vylepšeném stavu. Odtud pochází stylově pojmenovaná Vendetta: Curse of Raven's Cry, jež nabídne řadu novinek a úprav.

Hra vedle opravy stávajících chyb nabídne i bohatší herní náplň. Hráči se dále dočkají například přepracovaného sytému plavby, obchodování, vývoje postavy a přidání alchymie. Přibudou také nové cutscény, příběh by měl působit plnějším dojmem a chybět nebudou ani nové postavy. S novým anglickým dabingem by pak toto obsáhlé RPG mělo působit rozhodně jiným než pouze budgetovým dojmem.

Ovšem pravděpodobně nejvíce potěšující zprávou je fakt, že stávající majitelé Raven’s Cry dostanou Vendettu zcela zdarma. Tak teď již nezbývá než doufat, že se autoři poučili z minula a svým fanouškům dokáží dodat titul opravený a důstojný svému rozsahu i potenciálu. A pokud byste snad nevěděli, o čem Raven’s Cry je, tak se určitě podívejte na oficiální stránku hry, kde je představen nejen titul jako takový, ale rovněž i aspekty jeho reedice.

zdroj: Vlastní

Nejnovější články