PlayStation Plus nabídne v lednu poslední Deus Ex a Batmana od Telltale
zdroj: tisková zpráva

PlayStation Plus nabídne v lednu poslední Deus Ex a Batmana od Telltale

29. 12. 2017 10:12 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Sony se v novém roce rozhodla šlápnout na pedál, a tak v rámci PlayStation Plus přináší v lednu víc než solidní hry. Leitomotivem leda jsou zachmuření hrdinové, protože obě „hlavní“ hry pro PlayStation 4 mají v hlavní roli málomluvného strážce zákona. 

Jako hlavní klenot se v lednu skví Deus Ex: Mankind Divided, vynikající hra, která jen trochu tratila na faktu, že je až příliš podobná předchozímu dílu. Pořád ale nabízí skvělý kyberpunkový svět, tentokrát rozšířený i o Prahu, povedené RPG systémy a charismatického Adama Jensena, který se už se nemůže vymlouvat, že tentokrát se o to nikoho neprosil. Pokud jste poslední Deus Ex nekoupili, máte nyní možnost zkusit si tuhle hru bez dalších investic.

Druhým titulem pro PS4 je kompletní Batman: Telltale Game Series. Jde o typický příklad hry, která nenadchne, ale přibalená v rámci PS Plus rozhodně ani neurazí. Jde o lepší kousek ze sériové dílny Telltale, takže pokud jste alespoň trochu příznivci temného rytíře Gothamu, určitě alespoň první epizodu zkuste. Ostatně, nic za to nedáte.

zdroj: Archiv

Jako obvykle dvojici hlavních her doprovází několik doplňkových titulů pro PS VR, PS3 a PS Vita. Majitelé systému virtuální reality si mohou zahrát střílečku StarBlood Arena, ti, které užije na komunitní hry přes PlayStation Link určitě nepohrdnou kvízovou Thats You!

Osobně mne velmi příjemně překvapilo přibalení vizuální novely Psycho-Pass: Mandatory Happiness pro PlayStation Vita. Hra stojí na příběhu vynikajícího dystopického anime Psycho-Pass, takže minimálně po dějové stránce by neměl titul zklamat. Pro PS Vita a PlayStation 4 je k dispozici pixelartový horor Uncanny Valley. A pokud stále máte k televizi připojenou PS3, můžete si do knihovničky zařadit Sacred 3 a Book of Unwritten Tales 2.

A ostatně, berte tuto zprávu jako připomínku, že máte poslední šanci si zařadit do knihovničky prosincové tituly (viz článek).

Nejnovější články