Plošinovka Bubsy se po 20 letech vrací v pokračování The Woolies Strike Back
zdroj: tisková zpráva

Plošinovka Bubsy se po 20 letech vrací v pokračování The Woolies Strike Back

10. 6. 2017 15:15 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Bubsy je zpět! Chlupatý rysák v bílém triku s vykřičníkem hlásí po více jak dvaceti letech návrat na pole plošinovek. A spolu s ním, zdá se, se vrací i značka Accolade. Tak kdo si chce zavzpomínat na staré dobré časy? První Bubsy se objevil v roce 1993 jako odpověď na Maria a Sonica a své fanoušky si překvapivě našel. Do roku 1996 se dočkal ještě dalších dvou dílů, z nichž ten poslední byl kompletně ve 3D na prvním PlayStationu. Budoucnost série pak zanikla spolu s vydavatelskou společností Accolade v roce 2000.

Přitom to není tak dávno, kdy jste se s Bubsym mohli znovu setkat. Druhý díl v roce 2015 vyšel na Steamu pod názvem Bubsy: Two-Fur. A teď se Bubsy vrací v plné parádě se zcela novým dílem Bubsy: The Woolies Strike Back. Ten vzniká v dílně Black Forest Games, kteří již dříve probudili spící značku Giana Sisters. O vydání se postará nová firma nesoucí staré jméno Accolade.

Oranžový rys si má zachovat své původní pohyby a přidá i nějaké nové, kterými se vyhýbáte zástupům Wooliů, žraloků a včel ve 2D pohledu na 3D úrovně. Chybět nebudou ani mimozemští bossové v létajících talířích s chapadly, kteří vám budou stát v cestě za získáním bájného Zlatého rouna.

zdroj: Archiv

Na své pouti různými svět vás Bubsy bude častovat spoustou různých hlášek. Že je to vážně vtipný chlapík předvedl v rozhovoru s blíže nejmenovaným reportérem. Na otázku: „Co jsi celou tu dobu dělal?“ odvětil: „Filmy…opravdu špatné filmy…jako Bubsy 3D. Vážně špatné filmy.“ Na větší soudy o tom, jak bude hra vypadat je ale ještě brzy. Black Forest Games hry umí, ale jak se jim povede s tímhle rysem teprve uvidíme. Bubsy: The Woolies Strike Back by měla vyjít někdy během letošního podzimu na Steamu a PlayStation 4.

Nejnovější články