Pod ledem je láva! Nové mapy k Warhammer 40K: Dawn of War III jsou plné kontrastů
zdroj: tisková zpráva

Pod ledem je láva! Nové mapy k Warhammer 40K: Dawn of War III jsou plné kontrastů

20. 10. 2017 13:16 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Nejnovější díl strategické série Dawn of War ze světa futuristického Warhammeru se od svého vydání v dubnu letošního roku pořádně rozrostl. Přibyl online mód Annihilation, podpora Steam Workshopu, modovací nástroje, skiny, multiplayerové mapy, a naopak byla odstraněna herní měna Skulls, která zdlouhavě odemykala elitní jednotky a doktríny. Aktuální update dále rozšiřuje obsah, nechá vás vyzkoušet hru zdarma a v případě koupě vám promine polovinu ceny.

Hlavním tahákem říjnového updatu, který je jako všechny předchozí zcela zdarma, jsou nové mapy. Ne jedna, ne dvě, ale rovnou tři najednou. Vaše dobře vycvičená armáda se může připravit na protichůdné podmínky mapy Shrine of Asuryan (1v1), kde pod ledovým povrchem bublá žhavá láva.

I prostředí Serpent Chasm (2v2) je rozděleno mezi dva přírodní nepřátele. Jen se nemohu rozhodnout, zda se jedná o poušť, která ustupuje čiré vodě a rozrůstající se zeleni, nebo šlo o kdysi životem bující les, který je postupně požírán pískem. S třetí mapou Da Extraktor (3v3) nic v nepořádku není. Jde o takový ponurý tovární komplex plný harampádí.

zdroj: Vlastní

Kromě tří map se představují i tři jednotky třídy Elite. Ironclad Dreadnought využije na straně Space Marines seismické vlny, Lifta-Droppa Wagon přejede své nepřátele i přátele na straně Orků a Wraithseer Kayduin si pohraje s myslí nepřátel za rasu Eldar.

Dále se můžete těšit na pět Elite skinů, nové možnosti Custom zápasů, které vám dovolí zapnout nebo vypnout speciální schopnosti jednotek, a opravdu velkou spoustu menších úprav, oprav a balancování, viz kompletní přehled změn. U příležitosti říjnového updatu je WH40K: Dawn of War III po celý víkend k vyzkoušení zdarma na Steamu a po tu samou dobu platí padesátiprocentní sleva, která cenu sráží na 20 eur.

zdroj: Vlastní

 

zdroj: Vlastní

 

zdroj: Vlastní

Nejnovější články