Podívejte se na první fotografie z filmové adaptace Monster Huntera
zdroj: tisková zpráva

Podívejte se na první fotografie z filmové adaptace Monster Huntera

22. 11. 2018 9:36 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

V květnu letošního roku jsme se dozvěděli o chystané filmové adaptaci japonské série Monster Hunter, která se letos konečně dostala k většímu publiku díky přístupnějšímu dílu Monster Hunter: World. Tehdy jsem na konci článku zmínil svou zvědavost týkající se toho, jakým dílem se filmaři inspirují, případně zda půjdou úplně vlastní cestou. Nakonec je to od obojího trochu, přičemž druhá možnost fanoušky moc netěší.

Obrovská skepse nastoupila po prvních fotografiích z natáčení, které sdílela sama herečka Milla Jovovich na svém Instagramu. Z nich byste rozhodně nepoznali, že jde o film ze světa Monster Huntera. Mnohem víc připomínaly například sérii Modern Warfare z Call of Duty, protože jsme na nich viděli Millu a další herce v americké plné polní. Moderní armáda a Monster Hunter opravdu nejde moc dohromady.

První oficiální obrázek výše sdílený na Twitteru Sony už dává důvod začít zase trochu věřit. Nejenom že na něm Jovovich už není navlečená v neprůstřelné vestě, ale hlavně ji doprovází postava Field Team Leadera z letošního Monster Huntera: World. Borec má správný fantasy ohoz, a hlavně pořádný meč z čelisti monstra zvaný Giant Jawblade, který doplňuje Great Hunter’s Bow.

Monster Hunter Movie zdroj: tisková zpráva

Jak se stane, že se americká armáda vydá na lov fantastických monster? K tomu postačí oficiální popis filmu: „Film Monster Hunter vypráví příběh dvou lidí z různých světů, kteří se snaží porazit společné nebezpečí – mocná, smrtící a ohromující monstra. Divák na jejich cestě narazí na nové objevy i staré známé.“

Dvěma zmíněnými lidmi je pravděpodobně myšlena dvojice z úvodního obrázku, tedy Milla Jovovich (série Resident Evil) v roli Artemis a Tony Jaa (Rychle a Zběsile 7) v roli Huntera. Ty doprovodí další známí herci jako například Ron Perlman (Hellboy), Clifford „T.I.“ Harris (Ant-Man), Meagan Good (Venom) a Diego Boneta (Before I Fall).

Monster Hunter Movie zdroj: Constantin Film DE

O scénář a režii se stará Paul W. Anderson, který stejné role zastává i v případě série Resident Evil. Pokud to náhodou nevíte, tak Milla Jovovich je jeho manželka a mají spolu dítě, které vedle fotek z natáčení plní její Instagram...

Zbývá tedy otázka, jak se američtí vojáci ocitnou na planetě plné monster a jak celé tohle skloubení reálného militárního světa s japonským fantasy dopadne. Osobně bych si vsadil na krásnou faunu (pokud se vrazí dost peněz z 60 milionového budgetu do CGI), ale jinak svá očekávání nechám hodně hluboko a ty dvě stovky za lístek v kině pořádně zvážím. Ale rád se nechám překvapit prvním trailerem, který na sebe snad nenechá dlouho čekat.

Monster Hunter Movie zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články