Pokračování Her Story se chlubí hvězdami z X-Menů a Westworldu
zdroj: tisková zpráva

Pokračování Her Story se chlubí hvězdami z X-Menů a Westworldu

22. 1. 2019 7:35 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

„Smazává hranice mezi hrou a filmem, a přesto nabízí interaktivní zážitek, který dostal nejen kritiku, ale i hráčské masy,“ napsal o Her Story před čtyřmi lety Dan Kremser. Pokračování příběhu v Telling Lies si i díky tomu může dovolit poměrně hvězdné obsazení, za které by se nemusel stydět ani seriál s velkorysým rozpočtem.

Vydavatel Annapurna Interactive spolu se Samem Barlowem, hlavním designérem hry, oznámil několik jmen, která se na obrazovkách v Telling Lies objeví. Roli Davida obstará Logan Marshall-Green, kterého můžete znát jako Charlieho Hollowaye z Promethea. Avu bude hrát jedna z představitelek Storm ze série X-Men Alexandra Shipp.

Postavy Emmy se ujme Kerry Bishé, která hrála třeba v seriálech Narcos nebo lékařském Scrubs. Herečku Angelu Sarafyan v roli Max pak můžete znát z aktuálního Westworldu, kde představovala Clementine, a mihla se i v posledním dílu ságy Stmívání.

Malou roli si v Telling Lies střihne také holčička Vivien Lyra Blair, která nedávno hrála v úspěšném dramatu z produkce Netflixu se Sandrou Bullock Bird Box.

Sam Barlow má v tuto chvíli před sebou ještě pořádný kus práce. Natáčecí část sice finišuje, teď ale hru čekají dlouhé měsíce v postprodukci bez konkrétního nebo aspoň přibližného data vydání. Vyprávění lží tak prozatím stále připadá hlavně na Davida Bowieho.

Nejnovější články