Pokud nemáte co hrát, Destiny 2 je zdarma pro všechny PC hráče s Battle.netem
zdroj: tisková zpráva

Pokud nemáte co hrát, Destiny 2 je zdarma pro všechny PC hráče s Battle.netem

5. 11. 2018 11:21 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Upřímně by mě zajímalo, jak si Destiny 2 po roce na trhu vede z hlediska počtu aktivních hráčů. Tvůrci ji totiž rozdávají jako politici koblihy před volbami, aby do ní nalákali co nejvíce oveček, které by si případně pořídily třeba nejnovější rozšíření Forsaken. V září našli svou kopii druhé Destiny hráči na PS4 v rámci předplatného PS Plus, nyní se do akce mohou pustit všichni na PC.

Nejde o žádné časově omezené demo, ale skutečně si můžete bez utracení jediné koruny přivlastnit celou základní hru Destiny 2, pokud vám tedy nevadí použít k tomu blizzardího klienta Battle.net. Času na pořízení hry máte dostatek, až do 18. listopadu ji najdete na tomto odkazu.

Pokud si účet na Battle.netu založíte teprve teď, bude po vás vyžadováno povolení takzvaného SMS Protect, o kterém se víc dočtete zde. Zároveň si o nadcházejícím víkendu můžete vyzkoušet nový mód Gambit z rozšíření Forsaken, ve kterém se proti sobě postaví dva týmy po čtyřech hráčích.

zdroj: Archiv

Důvodem této štědrosti samozřejmě může být opadající zájem ze strany aktivních hráčů, ale stejně tak to může souviset i s prvním výročím samotné hry. Stávající hráči se v prosinci dočkají „útěchy“ v podobě exkluzivního odznaku za jejich dosavadní podporu.

V každém případě nelze než tvůrcům poděkovat. Dát takhle velkou hru úplně všem PC hráčům zcela zdarma prakticky bez překážek... Dalšího klienta určitě nějak překousnete, když spolu s ním dostanete povedenou hru. Pokud jste na pochybách, přečtěte si naši recenzi.

Nejnovější články