Pokud vás návštěva muzea nudí, zkuste jedno spravovat v manažerské simulaci Mondo Museum
zdroj: tisková zpráva

Pokud vás návštěva muzea nudí, zkuste jedno spravovat v manažerské simulaci Mondo Museum

16. 10. 2019 8:30 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Díky manažerským simulacím se můžete stát majitelem nemocnice v Two Point Hospital, hlavním designérem v Game Dev Tycoon, chovatelem zvířat v chystané Planet Zoo nebo třeba návštěvníkem zábavního parku v Planet Coaster. Pokud v tomto výčtu postrádáte správu vlastního muzea, počkejte si na hru Mondo Museum.

Zakoupit pozemek, navrhnout místnosti s expozicemi a předraženými suvenýry, sehnat exponáty, otevřít dveře a začít kasírovat návštěvníky za to, aby na vlastní oči uviděli něco vzácného. Takový může být začátek hry Mondo Museum, ve které se pokusíte vést muzeum k úspěchu.

Začnete s málem, ale jak se o vás začnou šířit zvěsti, nejenže začnou proudit větší davy návštěvníků, ale ozvou se vám i movité osoby, které vám za určitých podmínek propůjčí své sběratelské kousky, což zase přiláká další zvědavce.

zdroj: Archiv

Do svého muzea můžete dát kostry dinosaurů, sochy a obrazy slavných umělců, ale i výdobytky moderní doby a věci spojené s cestováním do vesmíru. Naplánujete si ideální trasu prohlídek, přičemž východ z budovy musí samozřejmě vést přes obchod s dárkovými předměty.

Sami muzeum neukočírujete, takže si najímáte výzkumníky, konzervátory, docenty a další spolupracovníky. A pokud vám náhodou nebude stačit nabídka umění ve hře, která čítá víc než sto exponátů, můžete si vyrobit vlastní v editoru a následně je sdílet s dalšími hráči přes Steam Workshop, odkud si samozřejmě můžete stáhnout výtvory ostatních.

Mondo Museum otevře své dveře až někdy v příštím roce na Steamu, a to zatím v předběžném přístupu.

Nejnovější články