Pokus o záchranu Anthem: Looter shooter přibyl do všech verzí předplatného od EA
zdroj: tisková zpráva

Pokus o záchranu Anthem: Looter shooter přibyl do všech verzí předplatného od EA

13. 9. 2019 10:58 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Looter shooter s javeliny od BioWare si neodbyl zrovna slibný start a půl roku po vydání nemá podle EA příliš stabilní hráčskou základnu, kterou se nepovedlo přilákat ani odloženým sezónním kataklyzmatem. Než ale Anthem jednou provždy pohřbí, chtějí dát příležitost si ji zahrát nejen těm, kteří si ji koupili, ale i všem svým předplatitelům. Přibývá tedy do základní kolekce her v EA Access a Origin Access.

Anthem asi není třeba nijak dlouze představovat, takže jen v rychlosti: Namísto klasického mustru singleplayerového RPG od BioWare jde o online multiplayerovou střílečku se čtyřmi třídami bojových obleků. V těch můžete kromě boje taky létat a samozřejmě plnit mise v krásném, ale poměrně prázdném světě.

zdroj: Archiv

Proč byste měli Anthem podle EA hrát? Velké kataklyzma se prý chýlí ke svému konci a jelikož nemá žádné konkrétní požadavky na hráčskou úroveň, mohou se do něj zapojit všichni bez rozdílu a nasbírat nějaké ty exkluzivní odměny, které jindy k dispozici nebudou. Ale vzhledem k tomu, jak mizerně vyznívaly recenze při vydání a jak málo se od něj vlastně změnilo, není to kdovíjaká motivace.

Z vývoje se navíc stáhli prakticky všichni klíčoví lidé. Šéf celého projektu Ben Irving dokonce opustil i BioWare, které se teď už prý soustředí na Dragon Age 4.

I po konci kataklyzmatu (a vývoje) Anthem v základní edici v kolekci The Vault zůstane. Do včerejška byla její součástí desetihodinová zkušební verze, teď už můžete hrát bez časového omezení.

EA Access na konzolích a Origin Access Basic na PC vás vyjdou na stokorunu za měsíc a mimo Anthem obsahují třeba Battlefield V, Fifu 19, Titanfall 2 a spousty dalších titulů nejen od Electronic Arts.

Nejnovější články