Polární liška se vrací, Never Alone rozšíří datadisk Foxtales
zdroj: tisková zpráva

Polární liška se vrací, Never Alone rozšíří datadisk Foxtales

17. 7. 2015 10:40 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Exkurze do světa mýtů a legend původních obyvatel severní, mrazivé části Ameriky v kouzelné plošinovce Never Alone se povedla, přesvědčte se o tom v naší recenzi. Pokud vás putování dvojice Nuna – Liška taktéž oslovilo, budete dozajista rádi, že tvůrci ke hře koncem měsíce vydají datadisk Foxtales, který zpracovává legendu „dvou bratrech z pobřeží.“ Do Arktidy přišlo jaro, což znamená, že ústřední dvojice může sednout na umiaq (což je prý kánoe z tuleních kůží) a vypravit se přes moře a proti proudu řeky Noatak, aby zachránili nějakého nového přítele.

Stejně jako nový nečekaný protivník, i onen přítel je velkou neznámou, jíž odhalíte až během hraní. Celkem obsáhne Never Alone: Foxtales tři nové úrovně, které budou, ostatně jak i naznačuje trailer, plné puzzlů ve stylu jedničky i hodně netradičních protivníků. A samozřejmě tu bude ona roztomilá polární liška, což je nejdůležitější!

Stejně jako původní hra, i tento datadisk vzniká ve spolupráci s původními aljašskými kmeny a tak kromě reálného základu příběhu hru doprovodí i série videí, která se věnují této svébytné kultuře a také v nich bude Willie Panik Goodwin, Sr. vyprávět původní podobu příběhu dvou bratrů z pobřeží. Na Foxtales nebudete čekat dlouho, verze pro PC, PS4 a Xbox One vyjde 28. července.

zdroj: Archiv

Nejnovější články