Pomozte Santovi s rozvozem dárků v obou Truck Simulatorech a budete sami odměněni
zdroj: tisková zpráva

Pomozte Santovi s rozvozem dárků v obou Truck Simulatorech a budete sami odměněni

22. 12. 2017 12:00 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

SCS Software nám před Vánoci nadělil po jednom novém státě do obou svých králů kamionové simulace – Euro Truck Simulator 2 a American Truck Simulator. Jenže, co je to za dárek, který si musíme sami zaplatit, že? Skutečným dárkem tak je právě spuštěný vánoční event. V něm vypomůžete Santovi a on se vám na oplátku odmění.

Santa toho má letos na svých bedrech opravdu hodně, proto neváhá využít pomoci všech hráčů, kteří jsou v American Truck Simulator a Euro Truck Simulator 2 připojení do lehké onlinové nadstavby World of Trucks. Tvůrci i Santa si jsou vědomi, že se tímto způsobem dostane jen na pár států USA a většinu Evropy, ale i tak je to v tomto hektickém období vítaná úleva.

Pokud jste tedy přihlášení do World of Trucks, můžete se směle pustit do rozvážení speciálních nákladů v podobě obřích dárků. Rozvážet můžete až do 22. ledna a odměna pro vás závisí jen a pouze na vašem výkonu v tomto období.

Euro Truck Simulator 2 zdroj: tisková zpráva

Pokud totiž doručíte alespoň šest zakázek pokaždé do jiného města, odemkne se vám první úroveň odměn, zatímco na druhou úroveň musíte doručit 12 zakázek. Zároveň musí každá z tras měřit alespoň 240 kilometrů, respektive 150 mil. Dosažení úrovní vám zajistí achievement, vánoční dekorace do kabiny (pro každou úroveň a pro každou z her jiné), novou výzdobu garáže v menu hry, upravitelné paintjoby a hlavně možnost vyhrát i věcné ceny.

Na konci této události se totiž vylosuje pět výherců pro každou úroveň z obou her (celkem tedy 20 výherců), kteří si sami vyberou své odměny v e-shopu SCS Software. Výherci prvních úrovní si vyberou trika, čepice, mikiny, hrnky, krabičky na jídlo a další předměty v celkové hodnotě 50 eur, zatímco výherci druhých úrovní v hodnotě 100 eur.

American Truck Simulator zdroj: tisková zpráva

Vtip je v tom, že pokud se vám během následujícího měsíce podaří doručit 12 zakázek do různých měst v American Truck Simulator i Euro Truck Simulator 2, soutěžíte vlastně ve všech čtyřech úrovních (a odemknete si tak všechny kosmetické doplňky).

A pokud vám náhodou některý z Truck Simulátorů chybí, v rámci právě spuštěných slev na Steamu vás každý vyjde na směšných 5 eur, případně si doplňte sbírku dodatků, které jsou v průměru za nějaké 1 euro (až na ty velké, ty nejnovější jsou pak samozřejmě bez slevy).

Euro Truck Simulator 2 zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články